.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 11:55

Νέος ΚΟΚ, μέσω εφορίας θα αποστέλλονται οι κλήσεις

 

Ταυτοποίηση στοιχείων στο TAXIS 

 

Έτοιμος είναι ο νέος ΚΟΚ για να κατατεθεί με την μορφή νομοσχεδίου στην Βουλή. Ακόμα είναι πολλά τα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις, ωστόσο μια νέα πληροφορία που έχει προκύψει είναι ότι οι παραβάτες θα ενημερώνονται για τις κλήσεις και τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί, από την εφορία.

Όπως είναι γνωστό, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον νέο ΚΟΚ, είναι τα αναλογικά πρόστιμα κατά παράβαση, βάση εισοδηματικών κριτηρίων. Έτσι λοιπόν, οι κλήσεις που θα πιστοποιούνται από την τροχαία, θα αποστέλλονται στο υπουργείο οικονομικών, όπου και θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων του παραβάτη με τα στοιχεία και το εισοδηματικό του προφίλ στην εφορία.

Κατόπιν αυτού, θα υπολογίζεται αναλόγως και το ύψος του χρηματικού προστίμου κατά περίπτωση και ο παραβάτης θα ενημερώνεται απ΄ευθείας από την εφορία.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 17:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon