.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:05

Video – Καυγάδες στον δρόμο και γιατί να τους αποφεύγουμε

 

Απλά μαθήματα με ήχο και εικόνα…

 

Οκ, μερικές φορές η συμπεριφορά ορισμένων στο δρόμο σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάκλι και είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ειδικά όταν στην λένε και από πάνω!

Ωστόσο το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, καθότι όπως μπορείτε να δείτε και στο video, μπορεί να βρεθεί κανείς σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις που δεν τις περιμένει…

Ο πιο προφανής κίνδυνος, το να κατέβει από το αμάξι κάποιος πολύ πιο… μπρατσωτός, δεν είναι τίποτα μροστά στα όπλα και στις απειλές που απέχουν ένα τσικ από το να γίνουν πραγματικότητα, ότι συνάντησαν οι συγκεκριμένοι αναβάτες στο video δηλαδή. 

 Δεν ξέρουμε τι τρέλα κουβαλά ο καθένας με τον οποίον αψιμαχούμε στο δρόμο. Με βάση την περιρέσουσα ατμόσφαιρα και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, δεν είναι καθόλου δύσκολο να πέσεις σε “σαλταρισμένο”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon