.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 13:40

“Fulcrum Sprint” Dustbin Racer του Anirbaan Nandi

 

Από την Ινδία με γούστο

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η σχεδίαση του συγκεκριμένου project που μας έρχεται από την Ινδία, πρώτη πλέον σε παγκόσμιες πωλήσεις δικύκλων, από τα χέρια του Ινδού σχεδιαστή Anirbaan Nandi.

Το “Fulcrum Sprint”, όπως το αποκαλεί ο δημιουργός του είναι ένα Dustbin Racer, σύμφωνα με τον ίδιο, φτιαγμένο για αγώνες sprint. Το dustbin φέρινγκ, είναι φυσικά εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει και να ελκύει το μάτι, δίνοντας στην ηλεκτρική concept μοτοσυκλέτα αυτή την ξεχωριστή εμφάνιση από τη μέση και μετά που την κάνει να μοιάζει με λεπίδα.

Στο πίσω μέρος διακρίνεται καθαρά ένα μονόμπρατσο ψαλίδι, το ηλεκτρικό μοτέρ και η μπαταρία, αλλά και το πλαίσιο χωροδικτύωμα. Δεν το βλέπουμε να μπαίνει στην παραγωγή, ούτε καν σε περιορισμένο αριθμό, όπως και να έχει όμως είναι μια προσπάθεια άξια προσοχής που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 13:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon