.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 11:31

Ρεπορτάζ - Harley Dark Custom Xmas Party

 

Μοτοσυκλέτα και Rock 'n Roll!

 

 

Του Αλέξη Γλυνιαδάκη

Τι παίρνουμε όταν βάλουμε μαζί Rock and Roll, Harley Davidson, Jagermeister και Paulaner;
Ένα από τα καλύτερα πάρτι της φετινής χρονιάς!

Στην Harley-Davidson Athena

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Harley Davidson Athena, όλα έδειχναν ότι η μέρα – και κυρίως η νύχτα – δεν θα ήταν “business as usual”.
Οι μοτοσυκλέτες που πλημμυρίζουν συνήθως το χώρο, είχαν κάνει λίγο στην άκρη για να επιτρέψουν να στηθεί το μεγάλο stage για το live και η τεράστια κονσόλα του ελέγχου του ήχου.

Καλεσμένος ο Γιώργος Ζερβός με τη RnR μπάντα του, που είχαμε συναντήσει και σε άλλες εκδηλώσεις της Harley Davidson Athena, και αυτό από μόνο του ήταν λόγος για να βρισκόμαστε εκεί.

Δεν ήταν όμως μόνο η μουσική που έφερε τον κόσμο προς την Πειραιώς 187.

Η αντιπροσωπεία γέμισε με φως, Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και στήθηκε ένα τεράστιο φουσκωτό διαφημιστικό μπουκάλι και ένα δέντρο από μπουκάλια Jagermeister.
Η Harley Davidson Athena πρόσφερε στο κοινό της τη σειρά ρούχων Black Label με γενναίες εκπτώσεις και η Jägermeister και η Paulaner ήταν στημένες από νωρίς, περιμένοντας να ξεδιψάσουν τον κόσμο που αναμενόταν πολύς, παρόλο που τέτοια εποχή γίνονται εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, κάθε μέρα.

Και ο κόσμος όντως ήταν πολύς. Bikers από όλη την Αθήνα και τον Πειραιά κατέκλυσαν με γυαλιστερές Harley-Davidson κάθε χρονολογίας και κατάστασης μετατροπών το parking και δημιούργησαν ουρές μπροστά στο μπαρ για Paulaner, Weiss και Lager, και κοκτέιλ Jägerito, με βάση Jägermeister.

DJ και Rock!

H DJ Χρυσάνθη με ένα εξαιρετικό session φρόντισε για την προθέρμανση του κόσμου, που πολύ γρήγορα βρέθηκε σε party mood.

Και μετά... ήρθε το Rock!

O Ζερβός και η μπάντα του ανέβηκαν στο stage και το πάρτυ απογειώθηκε.

Εξαιρετικό ρεπερτόριο, άψογοι μουσικοί και η πληθωρική παρουσία του Ζερβού, ξεσήκωσαν όλον τον κόσμο και κάθε ηλικία και τους έβαλαν όλους να χορεύουν για ώρες.

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά με πολύ χορό, απίστευτο κέφι και όταν τελείωσε, όλοι έφυγαν γεμάτοι.

Με μουσική, μοτοσυκλέτα και χαμόγελα.

Καλή αντάμωση στο επόμενο πάρτι!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 12:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon