.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 09:48

Ρεπορτάζ - H Yamaha στην Intermot

 

Όλα τα νέα μοντέλα

Η ΥΑΜΑΗΑ εντυπωσίασε στην έκθεση INTERMOT στην ΚΟΛΩΝΙΑ με σημαντικά νέα μοντέλα, νέα χρώματα και ένα τρίκυκλο/ concept bike.
Στην Intermot (1-5/10/2014) παρουσιάστηκε το «πρώτο κύμα» νέων μοντέλων 2015 και ήδη με αυτό το πρώτο δείγμα φαίνεται ότι η Yamaha θα συνεχίσει να εκπλήσσει και να τροφοδοτεί το μέλλον με εμπνευσμένα μοντέλα. Δείτε το ολοκαίνουργιο Yamaha XJR1300 και την Café Racer παραλλαγή του. Το νέο XJR1300 με την εντυπωσιακή του δύναμη, θα σας προσφέρει την μοναδική αίσθηση που θέλετε όταν οδηγείτε. Το Yamaha XJR1300 συμπληρώνει την οικογένεια Sport Heritage και είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα Yamaha που εξοπλίστηκε κατευθείαν από το εργοστάσιο με απίθανα στοιχεία που προσθέτουν στην έντονη προσωπικότητα μίας μοτοσυκλέτας με θρυλικό παρελθόν. Το στενότερο ρεζερβουάρ καυσίμου και το σκαλιστό μονόσελο συνδυάζονται με πλαϊνά καπάκια αλουμινίου και κωνικό τιμόνι.

Κλασικές γραμμές και stunt μοντέλο


Το Yamaha XJR1300 θυμίζει τις κλασσικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες παραγωγής της δεκαετίας του ’70, ενώ παράλληλα έχει κατασκευαστεί με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα καλύτερα υλικά. Η κατασκευή του XJR απλοποιήθηκε σε ότι αφορά το πλαίσιο και τα ηλεκτρικά, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από τους ίδιους τους αναβάτες. Το ολοκαίνουργιο Yamaha XJR1300 Racer με μια ευρεία σειρά από πανέμορφα πρόσθετα εξαρτήματα μετατρέπεται σε μια συγκλονιστική Café Racer που σας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για να δημιουργήσετε τη δική σας εκπληκτική ρετρό μοτοσυκλέτα. Η συναρπαστική νέα stunt παραλλαγή του MT-07, με την ονομασία Yamaha ΜΤ-07 Moto Cage, διαθέτει ένα νέο δυναμικό συνδυασμό χρωμάτων με ειδικά γραφικά στο ντεπόζιτο και στην ουρά, και είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από αποκλειστικά νέα στοιχεία που του προσφέρουν μία πιο επιθετική εμφάνιση. Κατασκευασμένο για περισσότερη δράση και προσωπική έκφραση, το Yamaha MT-07 θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία μεσαίου κυβισμού με ροπάτο κινητήρα και εξαιρετικά ευέλικτο πλαίσιο. Τώρα η Υamaha διευρύνει τα όρια ακόμη περισσότερο, με το επαναστατικής σχεδίασης Yamaha MT-07 Moto Cage. Το νέο εμπνευσμένο από τις μοτοσυκλέτες stunt μοντέλο, φέρνει ακόμη πιο εντυπωσιακή επιθετική εμφάνιση στον δρόμο.
Το φωτεινό κόκκινο προστατευτικό από κυλινδρικούς σωλήνες γύρω από το κέντρο παρέχει επιπλέον προστασία και είναι ένα από τα σημεία της μοτοσυκλέτας που τραβάνε τα βλέμματα. Το Yamaha MT-07 Moto Cage είναι το stunt μοντέλο που σχεδιάστηκε για να κυριαρχήσει στα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι χρωματιστοί τροχοί και τα απίθανα γραφικά παρέχουν την απαραίτητη αντίθεση και τονίζουν τον επαναστατικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Η “άγρια” ομορφιά ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη ρυθμιζόμενη μάσκα και μια σειρά από ιδιαίτερα κατακόκκινα τμήματα στο πλαίσιο. Μία σειρά από μοντέλα, όπως το ΜΤ-07 και το ΜΤ-09, θα διαθέτουν νέο χρώμα πλαισίου Matt Silver/Power Black, το οποίο θα συμπληρώνεται από λεπτομέρειες χρώματος Race Blu, το οποίο εκφράζει την υψηλή ποιότητα και το γνήσιο Yamaha DNA. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εισαγωγή του το 2012 στα YZ-F supersport μοντέλα, το Race Blu έχει συνδεθεί στενά με το αληθινό πνεύμα, την καινοτομία, τον ενθουσιασμό και τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει το brand Yamaha. Επίσης παρουσιάστηκαν οι ABS εκδόσεις του Yamaha YZF-R125 και του Yamaha MT-125.

Νέο Concept


Μία σημαντική αποκάλυψη είναι και το 01GEN, το νέο τρίτροχο concept όχημα φιλοσοφίας “on&off crossover”. Το “on&off” αναφέρεται στην μοναδική ευστάθεια που θα προσφέρουν οι τρεις τροχοί και τη δυνατότητα εύκολης κίνησης στην άσφαλτο, αλλά και στο χώμα. Επίσης αναφέρεται στην “on/off” εναλλαγή συναισθημάτων που θα προσφέρει η ομαλή μετάβαση από την απαιτητική δυναμική οδήγηση σε μια χαλαρή βόλτα. Το 01GEN, όταν ολοκληρωθεί, θα είναι η πρόταση για όσους θέλουν να συνδυάσουν και τις δύο επιλογές οδηγικής απόλαυσης με ένα και μόνον όχημα. Το όνομα 01GEN προέρχεται από τις δυο λέξεις 'genesis' και 'generate', οι οποίες μαζί εκφράζουν το γνήσιο στυλ Yamaha και τις νέες αξίες που την κινούν στο παρόν και την οδηγούν δυναμικά στο μέλλον.

{AG}reportaz/2014/yamaha/intermot{/gallery}

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon