.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 12:54

Ρεπορτάζ - Indian – Victory – Νέα ελληνική αντιπροσωπεία

 

Άνοιξε στο Μαρούσι

 

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στο Μαρούσι, στην Λ.Κηφισίας 171 , στο οποίο εδρεύει η νέα αντιπροσωπεία της Indian Motorcycles, καθώς και των Victory, εταιρίες που ανήκουν στην Polaris και υπό την σκέπη της, ανοίγουν τα φτερά τους. H Indian περιήλθε στο group της Polaris το 2011 και έκτοτε, έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, κάτι που δείχνουν και τα νέα μοντέλα της, Scout, Chieftain, Chief Classic, Chief Vintage, Roadmaster.

Αντίπαλος της Harley-Davidson

Η Indian στο παρελθόν ήταν η σημαντικότερη αντίπαλος της Harley-Davidson την οποία θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ξανά, αυτή τη φορά με τον πακτωλό χρημάτων της αμερικάνικης Polaris. Το νέο κατάστημα στεγάζει την Indian και την Victory – μία εταιρία με ιστορία 15 μόλις ετών, αλλά με απίστευτα ποιοτικά και όμορφα μοντέλα όπως το Magnum, το Gunner, το Vision Tour, το Hammer-8 Ball, κ.α., είναι ποιοτικό και ταιριασμένο άριστα στο στυλ των μοτοσυκλετών. Τα νέα μοντέλα θα τα γνωρίσετε από το φιλικό προσωπικό που διατέλεσε στην προηγούμενη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson και ανάλογη θα είναι και η υποστήριξη και εξυπηρέτηση.
Υπάρχει πλήρης εξοπλισμός από ρούχα, πουκάμισα, γιλέκα, κράνη, μπουφάν, γάντια, αλλά και μοντέλα μοτοσυκλετών Indian, αλλά και Victory – σε κάθε πλευρά του μαγαζιού, η κάθε μάρκα.
Οι τιμές των μοτοσυκλετών αναμένεται να είναι πολύ καλές για την ποιότητα και την ιστορία τους, με το Indian Scout να ξεκινάει κοντά στα 13.700euro, το ChiefTain στα 30.300euro, και το Victory Jackpot στα 19.600euro.

Indian – Victory
Λεωφόρος Κηφισίας 171, Μαρούσι
211 0124904

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon