.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 10:05

Ρεπορτάζ – Επίδειξη Trial στον Ωρωπό

Καρέτσος και Πίππος!

 

Του Αλέξη Γλυνιαδάκη

Η δραστήρια λέσχη Α.Λ.Μ.Ω. διοργάνωσε την Κυριακή 27/7 στην παραλία της Σκάλας Ωρωπού επίδειξη trial από τους κορυφαίους του είδους Λευτέρηδες: Καρέτσος και Πίππος ανέλαβαν να φέρουν το εντυπωσιακό αγώνισμα κοντά σε κοινό που κατά πλειοψηφία δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, έστω και ως θεατές.

Στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν αρωγοί ο Δήμος Ωρωπού, που ενέταξε την εκδήλωση στις Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που διοργανώνει, η αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών Beta Fuoristrada Co., η αντιπροσωπεία ελαστικών Heidenau Hellas αλλά και πολλές τοπικές επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση ξεκίνησε κατά τις 18:00 με μουσική και παρουσίαση των αθλητών.
Στα περίπτερα των εταιρειών μπορούσαν οι επισκέπτες να χαζέψουν τις μοτοσυκλέτες των αθλητών, αλλά και ηλεκτρικές παιδικές trial, την γκάμα προϊόντων της Heidenau αλλά και μερικές απίστευτες custom μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν από ντόπιους customisers, “ανοίγοντας” ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες της εκδήλωσης. Πολύ σύντομα βέβαια η προσοχή στράφηκε στο χώρο της επίδειξης, όπου ο Λευτέρης Καρέτσος και ο Λευτέρης Πίππος μετά από ένα μικρό ζέσταμα, ενθουσίασαν το κοινό με ένα γεμάτο πρόγραμμα περίπου 1:30 ώρας, με ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα για την ξεκούραση των αθλητών.

Και οι δύο αναβάτες σε μεγάλα κέφια, φρόντισαν να κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.
Ιδιαίτερη μνεία για τον Πίππο που φρόντισε να μη φανεί σχεδόν καθόλου ο πρόσφατος τραυματισμός του στον ώμο και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που πέρασε και ο αιώνιος έφηβος Καρέτσος.
Η επίδειξη κράτησε το κέφι όλων σε υψηλά επίπεδα και όταν τελείωσε, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου, μέσα στην παραλία για τη ζωντανή rock εμφάνιση των Sala Niva αλλά και δύο ακόμα τοπικών σχημάτων.
Περιττό να πούμε ότι το πάρτι τελείωσε μεταμεσονύχτιες ώρες, με συμμετέχοντες, οργανωτές και θεατές να απολαμβάνουν μια πολύ διαφορετική και έντονη Κυριακή, γεμάτη μοτοσυκλέτα και μουσική.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 10:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon