.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 09:48

Ρεπορτάζ – Harley-Davidson Solidarity Ride 2014

 

Όλα τα Harley στο Αίγιο!

 

Του Τάκη Μανιάτη

Το σαββατοκύριακο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα επέλεξε η αντιπροσωπεία της Harley-Davidson, Harley-Davidson ATHENA, για να διοργανώσει το Solidarity Ride 2014, στο Αίγιο.
Φίλοι της φίρμας με κάθε στυλ και είδους μοτοσυκλέτες ξεκίνησαν μαζικά από την Αθήνα για να καταλήξουν σε γνωστό ξενοδοχείο όπου και ξεκίνησε η συγκέντρωση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μία εκδρομή στην Πλατανιώτισσα Αιγίου το Σάββατο, με την πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα στα φαράγγια της περιοχής και την Άνοιξη να δίνει ρεσιτάλ ομορφιάς. Στην Πλατανιώτισσα, όπου βρίσκεται και το εκκλησάκι μέσα στον τεράστιο πλάτανο, οι αναβάτες έκατσαν για φαγητό, για να επιστρέψουν το απόγευμα στο Αίγιο όπου έγινε η παρουσίαση του Project Rushmore.

Τα νέα μοντέλα της Harley-Davidson ήταν εκεί και έγινε άμεση σύγκριση με παλαιότερα από τα μέλη του HOG, ενώ λίγο αργότερα, τους περίμενε μία έκπληξη.
Ένας αγώνας slow race τον οποίο επιμελήθηκε η σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt, στήθηκε δίπλα από την κεντρική πλατεία του Αιγίου, στα Ψηλά Αλώνια.
Οι κώνοι τοποθετήθηκαν έτσι ώστε να δυσκολεύουν την οδήγηση των μεγάλων και βαριών μοτοσυκλετών, και νικητής θα ήταν όποιος έκανε τον πιο αργό χρόνο – slow race είπαμε!
Ανάμεσα στους έντεκα διαγωνιζόμενους, νικητής τελικά αναδείχθηκε ο Γιώργος Γκουβούσης με χρόνο 2:38:07’’ με δεύτερο τον Μάκη Πουλιμά με χρόνο 2:21:35’’ και τρίτο τον Λεωνίδα Αστρά, με χρόνο 2:10:55’’.

Οι νικητές κέρδισαν δώρα, Jacket και φούτερ, προσφορά της αντιπροσωπείας Harley-Davidson ATHENA.
Μετά την απογευματινή ξεκούραση, ακολούθησε live μουσική από ροκ συγκρότημα που έφτασε από την Πάτρα και κράτησε τους φίλους της Harley-Davidson όρθιους μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 18:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ – 3ο ScooterMotoFestival 2014 Ρεπορτάζ – Harley On Tour 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon