.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 12:08

Ρεπορτάζ – Παρουσίαση βιβλίου ΠΠΤΜ Year Book 2013

 

Από τον Πασχάλη Τσαρούχα

 


Του Τάκη Μανιάτη

Για πρώτη φορά στα χρονικά, και στην ιστορία του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας, ένας ιδιώτης παίρνει το ρίσκο να δημιουργήσει εκ του μηδενός και χωρίς πρότερη επαγγελματική δραστηριότητα στον συγκεκριμένο τομέα, ένα βιβλίο αφιερωμένο στους αγώνες και τους αγωνιζόμενους του 2013. Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος έπειτα από την συγγραφή και έκδοση 17 παιδικών βιβλίων – τα τελευταία θα τα θυμάστε – “Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris Dakar”, " Ο Μπίλης Καντίλης γνωρίζει τα μέτρα ασφαλείας" και, ο “Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο MotoGP”, προχώρησε το αφιέρωμά του, σε μία προσωπική του αγάπη: Τους αγώνες ταχύτητας.

Στην εκδήλωση που έγινε αναφορικά με την παρουσίαση του βιβλίου, στο Exploze Music Cafe στο Γαλάτσι, ο συγγραφέας και ηθοποιός δήλωσε: “Εμείς που σας θαυμάζουμε, που σας παρακολουθούμε μέσα στις πίστες να κάνετε πράγματα που δεν μπορούμε, θέλαμε να έχουμε μία έκδοση να μάθουμε τα πάντα γι’ αυτό το άθλημα”. Αναφερόμενος φυσικά, σε όλους τους αγωνιζόμενους του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας που ήταν παρόντες. Για να συνεχίσει, “μέσα από αυτό το βιβλίο, κάθε αναγνώστης θα μεταφερθεί στο κλίμα του κάθε αγώνα, σαν να ήταν εκεί. Θα βρει συνεντεύξεις από μηχανικούς, από Manager, από τους αναβάτες, φωτογραφικό υλικό, αποτελέσματα, αλλά και αφιέρωμα στον πολυνίκη και πολυπρωταθλητή Σάκη Σκούρτα”.
Για το βιβλίο μίλησαν ο παλαιότερος αγωνιζόμενος και πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Μ. κος Γιώργος Πασσάς, αλλά και οι κ.κ. Γιάννης Τζωρτζόπουλος και Θάνος Σοφούλης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της έκδοσης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα.
Το πολυτελές βιβλίο θα διατίθεται από τις εκδόσεις Carousel και το βιβλιοπωλείο Χριστάκη στην Ιπποκράτους στην Αθήνα, αλλά και από το Expoze Music Café.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon