.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 12:09

Ρεπορτάζ – Harley Davidson Athena Grand Opening

 

Εγκαίνια με χαρακτήρα Harley!

 


Του Τάκη Μανιάτη

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 14 και 15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας της Harley Davidson, στο κατάστημα Harley Davidson Athena, στην Πειραιώς 187.

Ενώ όλο το σαββατοκύριακο το κατάστημα ήταν ανοιχτό για να υποδεχθεί τους φίλους της φίρμας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, έγιναν τα επίσημα εγκαίνια.
Πλήθος κόσμου, φίλοι, κάτοχοι, μελλοντικοί ιδιοκτήτες, εραστές της φίρμας, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές, βρέθηκαν στο Grand Opening για να απολαύσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της εταιρίας, αλλά και τον εξοπλισμό και τον ρουχισμό για το 2014.
Πάνω από 1000 άτομα έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και απήλαυσαν υπό τους ήχους ροκ μουσικής τα burgers από το Simple Burger, τα σφηνάκια της Jagermeister, τις μπύρες της FIX.

Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει από νωρίς, αν και η πρόσκληση ανέφερε ως ώρα προσέλευσης τις 19:30. Ο κόσμος που είχε μαζευτεί είχε την ευκαιρία να δει τις custom μοτοσυκλέτες που είχαν παρκάρει έξω από το κατάστημα, ενώ μέχρι αργά το βράδυ ο κόσμος έφτανε συνεχώς στο κατάστημα. Στις 21:00 ξεκίνησε η επίδειξη μόδας σε ειδικά στημένη πασαρέλα εντός του καταστήματος, με μοντέλα να παρουσιάζουν την νέα collection casual ρουχισμού της Harley Davidson για το 2014, η οποία συνοδεύτηκε και από χορό Pole dancing - για τους πιο απαιτητικούς.

Μέχρι τις 23:00 και με διαλλείματα, συνεχίστηκαν οι παρουσιάσεις και το fashion show για παραδώσει την σκυτάλη σε rock συγκρότημα το οποίο έδωσε με τους ήχους του το στίγμα της Harley Davidson για τα πράγματα που έρχονται από εδώ και στο εξής, σε ένα ξέφρενο πάρτυ που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Καλή αρχή!

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 12:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon