.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 11:55

Ρεπορτάζ - Harley Davidson South Eastern Europe

 

Ξεκινάει ένα νέο ταξίδι!

 

Του Τάκη Μανιάτη

Ένα νέο ταξίδι είδαμε να ξεκινάει μπροστά μας, στην παρουσίαση του Project Rushmore, από την Harley Davidson South Εastern Europe που αποτελεί το νέο γραφείο της εταιρίας που είναι υπεύθυνο για την υποστήριξη του δικτύου για την περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Θερμή εκδήλωση

Η εταρία διοργάνωσε μία εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας όπου δημοσιογράφοι από τον ειδικό τύπο και μη, διαπίστωσαν ιδίοις όμασοι, τι αλλάζει στην Harley Davidson: Ένα νέο δίκτυο αντιπροσώπων, με κάθετες μονάδες που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες τους, βρίσκεται στην Αθήνα, Πειραιώς 187, και στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Μενεμένης, Μακεδονίας 10. Οι δύο κάθετες μονάδες διαθέτουν έκθεση μοτοσυκλετών με τα περισσότερα μοντέλα, αναλαμβάνουν πωλήσεις μοτοσυκλετών αλλά και αξεσουάρ, διαθέτουν είδη ένδυσης και ανταλλακτικά, αλλά και είναι υπεύθυνα για το επίσημο service των Harley Davidson.
Η Harley Davidson South Εastern Europe όμως δεν στέκεται μόνο στην Ελλάδα, αφού είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη του δικτύου επίσης για την Κύπρο, την Τουρκία, την Ρουμανία, την Σερβία, την Κροατία, την Μάλτα, το Ισραήλ, με στόχο και άμεσα πλάνα την ανάπτυξη του δικτύου σε όλες τις βαλκανικές χώρες.
Νέο ταξίδι για την Harley Davidson, το οποίο είδαμε στα μάτια όλων των υπεύθυνων της εταιρίας, που μας καλωσόρισαν θερμά σε ένα φιλόξενο χώρο, όπου κυριαρχούσε η φιλοξενία της αμερικάνικης εταιρίας, και φυσικά, το Project Rushmore, που είχε και την τιμητική του.

Το Project Rushmore

Η Harley Davidson έρχεται πιο κοντά στους αναβάτες, μιλάει και οδηγεί μαζί τους, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, με στόχο να δημιουργήσει την κορυφαία τουριστική μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Στο Project Rushmore, επενδύθηκαν αμέτρητες ώρες στη σέλα των μοτοσυκλετών για εξέλιξη, χιλιάδες χιλιόμετρα οδηγικών δοκιμών, νέα τεχνολογία και έξυπνες λύσεις, προκειμένου να δημιουργηθούν οι μοτοσυκλέτες της επόμενης γενιάς.

Μία από αυτές, ήταν εκεί: Η Harley Davidson Street Glide FLHX, την οποία απολαύσαμε με τα νέα της χαρακτηριστικά που αφορούσαν σε νέα χαμηλή θέση οδήγησης, πλαϊνές βαλίτσες, αναβαθμισμένη ανάρτηση, πίσω φώτα και φλας LED, κ.α.

Απολαύσαμε επίσης τα videos που έπαιζαν και παρουσίαζαν την ιστορία 110 ετών της Harley, από τότε που κύλισε τους τροχούς της η πρώτη Harley – Davidson από το εργοστάσιο του Milwaukee και γνωριστήκαμε με τον κόσμο που θα τροφοδοτήσει με καύσιμο αυτό το νέο ταξίδι.
Απολαύστε κι εσείς τα videos της ιστορίας της εταιρίας, αλλά και του Project Rushmore, ενώ παρακάτω, βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Project Rushmore αλλά και την επίσημη σελίδα του Project Rushmore.

Φωτογραφίες

Video - Rushmore Project

Video - 110 years in 110 seconds

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 13:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon