.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 16:09

Ρεπορτάζ – ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. - Παρουσίαση Yamaha MT-09

 

Στο Άλσος Περιστερίου


Του Τάκη Μανιάτη

Βρεθήκαμε στο Άλσος Περιστερίου, καλεσμένοι της δραστήριας ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. και του επίσης δραστήριου Μιχάλη Σπηλιώτη, προκειμένου να απολαύσουμε την παρουσίαση της νέας Yamaha MT-09. Η εταιρία είχε δεσμεύσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο χώρο δίπλα στο τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στο πάρκο, κι έτσι, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ξεκουραστούν και να πιουν τον καφέ τους συνοδεία μουσικής υπόκρουσης, από τις εγκαταστάσεις που είχαν στηθεί.

Εκπλήξεις και κληρώσεις

Μία μεγάλη γιγαντοοθόνη βρισκόταν εκεί και μετέδιδε videos από την νέα μοτοσυκλέτα της Yamaha, ενώ, τρεις από αυτές, βρίσκονταν εκεί, στημένες σε ειδικά stand, σκεπασμένες με κουκούλες.
Καθώς ο ήλιος είχε πέσει, και με παρόντες τον Δήμαρχο και αντιδήμαρχο Περιστερίου, η εταιρία προχώρησε λίγο αργότερα στην παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας. Ο Θανάσης Χούντρας και ο Μιχάλης Σπηλιώτης μίλησαν γι’ αυτήν, ενώ όταν παρουσιάστηκε και βγήκε από πάνω της η κουκούλα, ο Μιχάλης δεν κρατήθηκε και έκανε με αυτήν ένα burnout αφήνοντας τον καπνό του ελαστικού να σκεπάσει το χώρο.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάτσουν πάνω στην νέα μοτοσυκλέτα, να την δουν και να την απολαύσουν από κοντά, μιας και ακόμη δεν έχει φτάσει στις εκθέσεις ώστε να είναι δυνατό κάτι τέτοιο.
Σειρά είχε η παρουσίαση της ομάδας TT 300 Isle of Man, με αναβάτες τους Θάνο Σοφούλη, Δημήτρη Βάμβα και Μιχάλη Σπηλιώτη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον θρυλικό αγώνα, το 2014. Ο Χρήστος Γεωργιάδης, manager της ομάδας, μίλησε για την προσπάθεια, και στο τέλος οι αναβάτες φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τον κόσμο.
Η εκδήλωσε έληξε με κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όσοι παρευρισκόμενοι είχαν συμπληρώσει την ειδική πρόσκληση. Στην κλήρωση, κληρώθηκαν ως δώρα ένα δερμάτινο jacket της Bering προσφορά της ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. το οποίο κέρδισε ο κος Σάββας Σερέτης, και ένα κράνος της Shark, προσφορά της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. το οποίο κέρδισε ο κος Πέτρος Πετρόπουλος.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 16:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon