.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 12:39

Ρεπορτάζ – 4ο Άλκης Συνιώρης Memorial

 

Με τη συμμετοχή φίλων και γνωστών

 


Φωτογραφίες: Δημήτρης Σαρελάς, Bikeit.gr

Το 4ο Άλκης Συνιώρης Memorial πέρασε ήδη στην ιστορία. Φίλοι και γνωστοί τίμησαν την εκδήλωση που διοργανώνει ο αδελφός του Σάκης, και το αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά ήταν να απολαύσουν όλοι μία ιδανική ημέρα.

Αυτή τη φορά το Memorial Άλκης Συνιώρης έλαβε χώρα στα Μέγαρα, μιας και η πίστα των Σερρών, όπου έγινε τις προηγούμενες φορές, έχει κατασκευαστικά προβλήματα και παραμένει κλειστή.
Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και μοτοσυκλετιστές με κάθε είδους δίτροχο, βρέθηκαν στην πίστα για να απολαύσουν μία μέρα οδήγησης. Οι αναβάτες χωρίστηκαν σε διαφορετικά group ανάλογα με το επίπεδο τους και υπήρχαν μέχρι και αγωνιζόμενοι που έκαναν την προπόνησή τους.
Όλη μέρα τα group εναλλάσσονταν μέσα στην πίστα και το μεσημέρι έγινε διάλειμμα για ξεκούραση, για να κληρωθούν λίγο αργότερα και τα δώρα που έβαλαν οι χορηγοί του Σάκη Συνιώρη.
Ο Σάκης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Σωτήρη Ζαφειρόπουλο, Χρήστο Φράγκο και Μανώλη Φασουλάκη, τους χορηγούς του, αλλά και όλους τους φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν στο event.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 12:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ – Tmax Hellas Club – The Party! Ρεπορτάζ – 6η Enduromania 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon