.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 11:29

Ρεπορτάζ – ΚΤΜ Orange Days στο FANMOTO

Πορτοκαλί πυρετός στην Ηλιούπολη

 




Ένα ολοήμερο διάλλειμα έκαναν οι μοτοσυκλέτες από το πρόγραμμα της KTM, Orange Days, στο κατάστημα του Φάνη Στρωματιά, FANMOTO, στην Ηλιούπολη, την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Αλλαγή προγράμματος

Αν και αρχικά το test ride των νέων KTM 1190 Adventure, 1190 Adventure R, Super Duke 990, Duke 690, Duke 200, είχε ανακοινωθεί για τις 13:00 το μεσημέρι, τελικά η έλευση του ανυπόμονου κόσμου ανάγκασε το κατάστημα να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα τις δοκιμές!
Την ίδια μέρα έγινε ένα μικρό σεμινάριο αναφορικά με την νέα 1190 από μηχανικούς της εταιρίας, ενώ τα test ride περιελάμβαναν μία διαδρομή μήκους 20 χιλιομέτρων, από την Ηλιούπολη μέχρι το Ελληνικό, μέσω ανοιχτών δρόμων, αλλά και της “γρήγορης” παραλιακής. Εκεί οι αναβάτες μπορούσαν να πάρουν μία γεύση από τις δυνατότητες της νέας 1190 ενώ οι πιο τυχεροί, “έπεσαν” στο group που έκανε την μεγαλύτερη διαδρομή, μέχρι την Βάρκιζα! Εκεί, μπόρεσαν να δουν εν μέρει και τις δυνατότητες της 1190 στο στρίψιμο, ενώ χαρούμενοι όλοι, έκατσαν αρκετή ώρα στο κατάστημα συζητώντας για τα νέα μοντέλα., μέχρι αργά, που οι μοτοσυκλέτες αναχώρησαν για το επόμενο ραντεβού τους.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon