.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 13:15

Ρεπορτάζ – 2ο φιλικό Enduro Μετεώρων

Κόντρα στην κρίση!

 




Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες του 2ου Φιλικού Enduro Meteoron που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.

1ΟΟ χιλιόμετρα enduro


Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας,πλήθος αναβατών απο όλη την Ελλάδα μας τίμησε με την παρουσία του και μοιράστηκε μαζί μας το πάθος για Enduro στα Άγια χώματα των Μετεώρων. Όλη η εκδήλωση κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς με σύμμαχο τον καλό καιρό της Κυριακής και όπως είναι φυσικό όλοι απολαύσαμε 100 χιλιόμετρα πραγματικού Enduro σε απόλυτα χωμάτινο τερρἐν πάντα με φόντο τουςΒράχους των Μετεώρων. Στο τέλος της διαδρομής, το ντόπιο κοντοσούβλι και το άφθονο κρασί ήταν το επιστἐγασμα μιας κουραστικής αλλά παντα απολαυστικής Εντουροβόλτας.

Ευχαριστήρια


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τις μεγάλες ιστοσελίδες του χώρου για την πολύτιμη υποστήριξή τους: www.dirtbike.gr, www.enduro.gr, www.bikeit.gr, www.motorsite.gr, www.bikerspirit.gr, www.kalabakacity.gr, www.stagonnews.gr, www.ekalampaka.gr, το περιοδικό ΜΟΤΟ και τον Κο Καραχάλιο, το Ράδιο Σταγὡν, το Ράδιο Μετέωρα, την Εφημερίδα Τα Μετέωρα, όλους τους χορηγούς της εκδἡλωσης, τον Πρόεδρο και τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας και φυσικά τα μέλη και τους φίλους της ΜΟ.ΛΕ.Κ που συμμετείχαν εθελοντικά.
Ανανεώνουμε το Αγωνιστικό  ραντεβού μας στις 5-6 Οκτωβρίου 2013 με τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής  Ελλάδος που θα διοργανωθεί απο την Λέσχη μας.
                                                                                                                                      Με εκτίμηση
                                                                                                                                         ΔΣ ΜΟΛΕΚ

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 13:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon