.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 09:58

Ρεπορτάζ – ΚΤΜ Orange Days στο EMC Οικονόμου

Χαμός στο Περιστέρι!

 




Τα KTM Orange Days έκαναν ένα ολοήμερο διάλλειμα στο κατάστημα του Νίκου Οικονόμου, ΚΤΜ EMC Oikonomou, στο Περιστέρι, την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Όλες οι KTM εκεί

Εκεί βρέθηκαν πολλές μοτοσυκλέτες της KTM, μοντέλα 2013, τις οποίες είχαν την δυνατότητα οι φίλοι και πελάτες του καταστήματος, αλλά και άγνωστος αλλά καλοδεχούμενος κόσμος, να δοκιμάσουν.
Οι KTM 1190 Adventure και Adventure R όπως ήταν φυσικό έκλεψαν την παράσταση μιας και αυτές περίμεναν όλοι για να δοκιμάσουν, στην διαδρομή μήκους 15 χιλιομέτρων που είχε επιλεχθεί γι’ αυτό το σκοπό. Όπως ήταν φυσικό, μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μεγάλες ευθείες για να ανοίξει κανείς στο όριο μία τέτοια μοτοσυκλέτα, αλλά η δυνατότητα και μόνο να πάρεις μία εικόνα από την αίσθηση και την ευκολία που σου δίνει η νέα Adventure, είναι μοναδική.
Οι 1190 δεν σταμάτησαν να δουλεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ μαζί τους, τριγυρνούσαν και οι Super Duke 990, Duke 690, Duke 200 τις οποίες ο κόσμος τιμούσε και με το παραπάνω. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα άλλωστε η δυνατότητα για μαζικό test ride μοντέλων που θέλεις ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 10:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon