.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 16:30

Yamaha – Ανάκληση αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες MT-07

Λανθασμένη τοποθέτηση των εξαρτημάτων μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα – Δείτε αναλυτικότερα. (δελτίο τύπου)

Θέμα: Πρόγραμμα ανάκλησης εξαρτημάτων - αξεσουάρ Yamaha σχετικά με κάτω προστατευτικά κινητήρα που πιθανόν έχουν τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτες Yamaha τύπου ΜΤΝ690.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία YAMAHA MOTOR CO.LTD. σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Γενικό αντιπρόσωπο, Εισαγωγέα και Εθνικό Διανομέα των μοτοσυκλετών Yamaha, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης, αξεσουάρ μοτοσυκλετών Yamaha (Κάτω Προστατευτικά Κινητήρα - 1WS-F11D2-01-00).

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 7 τεμάχια και αφορά στον παραπάνω κωδικό που πιθανώς έχουν τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτες Yamaha, τύπου ΜΤΝ690, παραγωγής 2014-2023.

Στις επηρεαζόμενες μοτοσυκλέτες, ενδέχεται, η τοποθέτηση Κάτω Προστατευτικού Κινητήρα στην δεξιά πλευρά να έρθει σε επαφή με το πεντάλ του πίσω φρένου. Κάτι τέτοιο, θα είχε ως αποτέλεσμα, να επηρεαστεί η απόδοση φρεναρίσματος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποκλειστεί ο αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων και, κατ’ επέκταση ο κίνδυνος τραυματισμού κατά την διάρκεια λειτουργίας μοτοσυκλετών που φέρουν το εν λόγω αξεσουάρ.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών που έχουν προβεί στην εν λόγω τοποθέτηση παρακαλούνται όπως, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, προσέλθουν στον πλησιέστερο Συνεργάτη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών YAMAHA ανά την Ελλάδα, προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να αντικατασταθούν, με νέα βελτιωμένα εξαρτήματα.

Επισημαίνεται πως σχετική ενημέρωση θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών και την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 561.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 16:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon