.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 06:41

Τρεις νεαροί αναβάτες έχασαν τη ζωή τους σε τέσσερις μέρες

Ένα θλιβερό τετραήμερο πέρασε για τη μοτοσυκλέτα στη χώρα μας, με δυο θανατηφόρα τροχαία να συμβαίνουν σε Βόλο και Πάτρα.

Το πιο πρόσφατο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 18.00 την Κυριακή 25/2, όταν νεαρός, 22χρονος αναβάτης που επέστρεφε από τον αγώνα ποδοσφαίρου Αστέρας – Θησέας Αγριάς, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στη διασταύρωση προς Σέσκλο, στο ύψος της γέφυρας, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Σαν αποτέλεσμα, φέρεται να χτύπησε με το κεφάλι στα κιγκλιδώματα, χάνοντας τη ζωή του.

Τρεις μέρες πριν και συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 22/2 στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών στη συμβολή με την Αρέθα, δύο νεαροί ηλικίας 20 και 21 ετών, περνώντας με πράσινο φωτεινό σηματοδότη συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που επιχειρούσε παράνομη αναστροφή το οποίο και τους έκλεισε το δρόμο, τραυματίζοντας τους θανάσιμα.

Ας ελπίσουμε τα παραπάνω να είναι και τα τελευταία θύματα στην άσφαλτο, όσο ουτοπικό και αν φαίνεται αυτό, δίχως να ξεχνάμε τη σημασία των ορίων ταχύτητας, των καΝόνων του Κ.Ο.Κ. και φυσικά τη χρήση προστατευτικού κράνους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon