.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 14:08

Ρεπορτάζ - Varadero Club Hellas – 11η Πανελλήνια Συνάντηση

 

 

Με εορταστικό χαρακτήρα

 

 



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 11η Πανελλήνια Συνάντηση του VARADERO CLUB HELLAS στην Ερατεινή Φωκίδας ,μια συνάντηση που είχε ιδιαίτερο εορταστικό χαρακτήρα.

Δέκα χρόνια επιτυχιών


Τον Σεπτέμβριο του 2002 ο αείμνηστος Παναγιώτης Τζίτζος  και ο Νίκος Σπανός έδωσαν φυσική και νομική υπόσταση στο VARADERO CLUB HELLAS.
Δέκα  χρόνια γεμάτο από εικόνες του τόπου μας και της Γηραιάς Ηπείρου, 10 χρόνια γεμάτη από χαρές και λύπες, 10 χρόνια γεμάτη από ΠΑΡΕΑ, η ΠΑΡΕΑ που ξεκίνησε από δυο ανθρώπους και μεγάλωσε , συμπληρώθηκε, ωρίμασε.
Το VARADERO CLUB HELLAS ένας ζωντανός οργανισμός που αναπτύσσεται και αγγίζει όλο και περισσότερους φίλους με τις δραστηριότητες του.
Δέκα χρόνια ταξίδια σε γνώριμους και νέους προορισμούς , αμέτρητα Σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης, τεχνικών θεμάτων, οργάνωση και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τον Άνθρωπο.
Πρωτοπόρος στην δημιουργία Τράπεζα Αίματος μεταφέρει το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την στιγμή της ίδρυσής της.
Έχοντας άριστες σχέσεις με άλλες μοτοσυκλετιστικές λέσχες  στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, συμμετέχει με κάθε τρόπο στην συλλογική προσπάθεια για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αφορούν το σύνολο των δικυκλιστών.
Το ήθος , ο σεβασμός και η αλληλεγγύη είναι << τα προσόντα που απαιτούνται>>  για όποιον θέλει να γίνει κομμάτι της οικογένειας του VARADERO CLUB HELLAS.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ME TO VARADERO CLUB HELLAS
ΚΑΙ ΜΑΖΙ
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ VARADERO CLUB HELLAS
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!!!

Αφίξεις από όλη την Ελλάδα


Η συνάντηση ξεκίνησε την Παρασκευή 21/9 με αφίξεις από όλη την Ελλάδα , Αθήνα, Τρίκαλα, Βόλο, Άρτα, Μεσολόγγι, Γιάννενα, Λαμία, Καβάλα, Κιλκίς, Σκόπελο, Πρέβεζα, Κοζάνη.
Η  Παρασκευή ήταν αφιερωμένη στην <<ΠΑΡΕΑ>> με πειράγματα, διασκέδαση και πολλά γέλια.
Το Σάββατο 22/9 το πρόγραμμα φορτωμένο ευχάριστα:
Το πρωί 10.30-11.45 είχαμε το Θεωρητικό μάθημα οδήγηση στο χώμα της Σχολής RIDE IT με εκπαιδευτή τον Τάκη Μανιάτη και έπειτα ακολούθησε η πρακτική εξάσκηση σε μια διαδρομή που είχε επιλέξει ο Τάκης... εντυπώσεις .. Το VARADERO πάει σε χώμα..
Το μεσημέρι και το απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε ΠΡΩΤΟΙ το νέο HONDA CROSSTOURER DCT που μας το παραχώρησε η HONDA και το παρουσίασε ο επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης Κώστας Βιτωράτος.
Αργά το απόγευμα ακολούθησε ο καθιερωμένος διαγωνισμός ο ποιο αργός κερδίζει << βραδυπορία>> , έπειτα ξεκούραση για λίγο και 21.00 ξεκίνησε η εκδήλωση με ομιλία του Διοικητικού Συμβουλίου και προβολή εκδρομών του VARADERO CLUB HELLAS από την ίδρυση του μέχρι σήμερα και ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή του.
Στην συνέχεια της βραδιάς είχαμε τις βραβεύσεις, στην οικογένεια του ιδρυτή Παναγιώτη Τζίτζου ,το VARADERO με τα ποιο πολλά χιλιόμετρα, τον νικητή της βραδυπορίας, τον ποιο Adventure αναβάτη του 2012, στο ποιο παλιό ενεργό μέλος της Λέσχης, έπειτα ήρθε η στιγμή να κόψουμε την τούρτα γενεθλίων της Λέσχης και να σβήσουμε τα κεράκια.
Η βραδιά έκλεισε με τις κληρώσεις των δώρων από τους χορηγούς μας και με πολύ χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.
Την Κυριακή το πρωί είχαμε την καθιερωμένη ομαδική φωτογράφιση και το μεσημεράκι αποχαιρετισμός και ραντεβού για την επόμενη εκδρομή- εκδήλωση.

Ευχαριστήρια


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη και φίλους που παραβρέθηκαν στην 11η Επετειακή πανελλήνια Συνάντηση.
Επίσης ευχαριστούμε Θερμά για την έμπρακτη στήριξη τους χορηγούς:
Τον Μέγα χορηγό Honda, τον μεγάλο επίσημο χορηγό μας Ανδρέα Ψυχογυιό ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ Intramoto ,τον Τάκη Μανιάτη RIDE IT, Κώστα Βιτωράτο HONDA, Καραφωτιά Βασίλη HONDA, Παπασταύρου Shops, Vassalos, Shiny bikes, Delphi Beach Hotel, Louis.de, Tecnomoto, Bazaar, Sea Tech, Moto K, oils moto, Ipone, Motodreams, Γιαννάτος Δημήτρης Honda, Γαροφαλάκη Στέφανο, Τσιμπίλη Γιώργο, Τζίτζο Χρήστο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 14:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon