.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 11:49

H Royal Enfield στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Η ιστορική μάρκα μας αποκαλύπτει το νέο Super Meteor 650 και μας προσκαλεί στον δικό της ρετρό κόσμο, στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023.

Η Royal Enfield ζει ξανά στιγμές δόξας, καθώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι το κλασικό είναι πάντα στην μόδα, ενώ στην μοτοσυκλέτα το ρετρό είναι πιο μοδάτο από ποτέ. Η εταιρεία με την τεράστια ιστορία όμως δεν προσκολλάται στο παρελθόν, αφού παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Street/Touring μοντέλο της, Super Meteor 650 που μπορείτε να δείτε από κοντά και στην Έκθεση.

Το παρόν έδωσε και το νέο μεσαίο μοντέλο HNTR 350, ενώ από κοντά θα μπορέσετε να θαυμάσετε και τα Himalayan, Interceptor και Continental GT αλλά και το Meteor 350.

Απολαύστε μερικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και πάρτε μια γεύση, στην γκαλερί που θα βρείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 11:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon