.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 15:17

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. - Ιδρύθηκε η νέα ομοσπονδία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

Με στόχο την διαφάνεια, την εξωστρέφεια, την επικοινωνία και την λύση των βασικών ζητημάτων για τους μοτοσυκλετιστές, στην Ελλάδα.

Το ζήτημα μιας ελληνικής, μοτοσυκλετιστικής ομοσπονδίας που εκφράζει πραγματικά τα ζητήματα των Ελλήνων αναβατών και να τα φέρνει στο προσκήνιο, είναι μια «καυτή πατάτα» που ο ένας πετά στον άλλο. Πριν από λίγα 24ωρα, λοιπόν, ανακοινώθηκε η ίδρυση μιας νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα, της «ΕΛ.ΜΟΤ.Ο» (Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία) .

Με το πρώτο δελτίο τύπου που η νεοσύστατη ομοσπονδία δημοσιοποίησε, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ομοσπονδίας, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία, αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών».

«Σήμρα, 18 Μαρτίου 2023, το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) είναι γεγονός. Μια ομοσπονδία που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος».

«Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν αυτή την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα ως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 15:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon