.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 11:45

Το Moto Morini X-Cape ADV-R έκανε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση

Παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» και παρουσιάζεται σε ακόμα περισσότερους φίλους της μοτοσυκλέτας και της περιπέτειας.  

Το Moto Morini X-Cape ADV-R το είδαμε για πρώτη φορά το 2022, στην έκθεση EICMA, ως μια πιο σκληροπυρηνική και πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του ήδη διαθέσιμου X-Cape 650. Από ότι φαίνεται, η Moto Morini δεν σκοπεύει να κρατήσει το X-Cape ADV-R μόνο στην… φιγούρα, καθώς ήδη το έχει ρίξει στα βαθιά και πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση, στον αγώνα Bassella στην Ισπανία, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Με αναβάτη τον Oriol Mena, το Moto Morini X-Cape ADV-R πήρε την 8η θέση στην κατηγορία Maxitrail, στον αγώνα του Σαββάτου 11/2. 

«Σαφάρι» αγώνων για το ADV-R

Όπως λέει και ο Γενικός Διευθυντής της Moto Morini, Alberto Monni, η έκδοση του Moto Morini X-Cape ADV-R θα κάνει και άλλες εμφανίσεις μέσα στο 2023. Ο Monni είπε συγκεκριμένα: «Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το X-Cape σε πολλές διοργανώσεις περιπετειώδους τουρισμού και τώρα, με το X-Cape ADV-R, είμαστε έτοιμοι να πάμε και λίγο παρακάτω. Έχουμε κι άλλες τέτοιες συμμετοχές στο ημερολόγιο μας για το 2023. Θα συμμετάσχουμε σε διάφορα event, όχι μόνο για να το δοκιμάσουμε, αλλά και για να το παρουσιάσουμε στο κοινό». Προς το παρόν, δεν γίνεται κάποια αναφορά για πιθανή έκδοση παραγωγής του X-Cape ADV-R, τουλάχιστον όχι επίσημα. Αλλά, περιμένουμε και περισσότερα, σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 11:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon