.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 08:14

MotoCert – Αγαπάς τη μοτοσυκλέτα σου;

[Δελτίο Τύπου]

Μετά από ατύχημα ή πτώση, μία μοτοσυκλέτα, σκούτερ, παπί, τρίτροχο, κακώς επισκευασμένο, είναι σαφώς επικίνδυνο για την ασφάλεια μας. Διασφαλίστε ότι έχει επισκευαστεί σωστά σε σχέση με τα γεωμετρικά στοιχεία του κατασκευαστή.

Ζητήστε να παραλάβετε το παρακάτω έγγραφο καθώς, είναι ο μοναδικός τρόπος να βεβαιωθείτε ότι, έχει επισκευαστεί ορθώς:

motocert 1

Μικρές αποκλίσεις, μη ορατές στο ανθρώπινο μάτι στο εμπρόσθιο σύστημα –σκελετό-ψαλίδι της μοτοσυκλέτας, είναι υπεύθυνες για δυσάρεστα αποτελέσματα στην συμπεριφορά της, και τη σίγουρη μείωση της υπεραξίας της. Το επίπεδο της τεχνογνωσίας και τεχνολογίας σήμερα από τη MOTOCERT, μας επιτρέπει χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας πριν την επισκευή της να έχουμε στα χέρια μας αδιάψευστα αποτελέσματα για το "στράβωμα" του οχήματος μας.

Ένα παλιό ρητό λέει: «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Αποτέλεσμα αυτού, κανένας δεν θα σας αποζημιώσει σε περίπτωση λανθασμένης αρχικής εκτίμησης και μετέπειτα επισκευής της μοτοσυκλέτας σας.

motocert 2

Άξιο ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί ότι, η νομοθεσία (Ν.489/76) που ισχύει έως σήμερα όσο και η Πράξη με αριθμ. 87/2016 της τράπεζας της Ελλάδος προβλέπουν ότι, από την στιγμή που υπάρχει δήλωση υπαιτιότητας, η ασφαλιστική εταιρεία του υπαιτίου είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει καθολικά τον παθόντα. Εφόσον μιλάμε για δικό μας όχημα, άρα δική μας ασφάλεια, δεν μπορεί να σταθεί κανένα επιχείρημα άρνησης ελέγχου από πραγματογνώμονες ή διαχειριστές φακέλου, καθώς ο τελικός αποδέκτης αυτής της «υποκειμενικής» εμπειρογνωμοσύνης, είμαστε εμείς.

Αναρωτηθείτε για την αδιαφορία και για την άρνηση πολλών μηχανικών σε πιστοποιήσεις μετρήσεων πλαισίου και εμπρόσθιου συστήματος.

Γιατί να μην θέλουν να ελέγξουμε και να πιστοποιήσουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας δεν έχει καμία απολύτως ζημιά στο πλαίσιο, όπως τόσο έντονα «προφορικά» υποστηρίζει ο ίδιος; Πλέον είναι στο χέρι μας να απαιτούμε την αδιάβλητη μεταχείριση της όποιας πτώσης ή σύγκρουσης της μοτοσυκλέτας μας από τον μηχανικό μας, καθώς μας καλύπτει το παραπάνω νομοσχέδιο.

motocert 4

Ενημερωθείτε για της τιμές της Μotocert: https://motocert.gr/times/

Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης: https://motocert.gr/simeia-exypiretisis/

Τώρα και στον δικό σας χώρο: https://motocert.gr/tilefoniko-rantevoy/

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 09:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon