.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 18:23

H Fan Motorcycles επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στην αγορά και συντήρηση μοτοσυκλέτας με τη MotoCert

[Δελτίο Τύπου]

Μια δυνατή συνεργασία έρχεται να προσφέρει πρωτόγνωρου επιπέδου υπηρεσίες στην αγορά της μοτοσυκλέτας.

H Fan Motorcycles είναι η Sales & Service Expert στην οποία πρέπει να απευθυνθείτε για να βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των των Ducati, KTM, Kawasaki και CF Moto, αλλά και για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας. Στην έκθεσή της στην Ηλιούπολη μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένη την αφρόκρεμα της Euro 5 σοδειάς, όπως τα νέα Ducati Multistrada V4/S, XDiavel, KTM 1290 Super Adventure R/S.

metaxeiro

Εκτός των καινούργιων μοτοσυκλετών, η Fan Motorcycles αποτελεί ένα μοναδικό σημείο εύρεσης μεταχειρισμένων με την εγγύηση των έμπειρων και άρτια καταρτισμένων μηχανικών της.

Η συνεργασία με τη MotoCert, την ειδική στη μέτρηση πλαισίων με σύστημα λέιζερ, εξασφαλίζει πως κάθε μοτοσυκλέτα έχει ελεγχθεί στην εντέλεια πριν βρει τον νέο της ιδιοκτήτη. Δείτε τη διαδικασία μέτρησης στο βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω.

GJ9Y7317

Η Fan_motorcycles ξεκίνησε το 1985, αρχικά σαν επιχείρηση συντήρησης μοτοσυκλετών δρόμου και προετοιμασίας αγωνιστικών, ειδικεύεται στο εμπόριο και την τεχνική υποστήριξη των εταιρειών Ducati, KΤΜ,Kawasaki και CF MOTO. Με εμπειρία 35 ετών στο χώρο, λειτουργεί ως multibrand αντιπροσωπεία καινούριων και pre-owned μοτοσυκλετών σε άριστη κατάσταση, κάθε προέλευσης και κατηγορίας. Ταυτόχρονα, δεκτές είναι και οι ανταλλαγές μοτοσυκλετών και με χρηματοδότηση. Οι μοτοσυκλέτες μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, ενώ factory trained engineers και επίσημα διαγνωστικά μηχανήματα φροντίζουν για την άψογη λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας.

MOTOCERT Sticker A4 2

Fan Motorcycles - Sales & Service Experts
Ηρώων Πολυτεχνείου 8
Ηλιούπολη - 16341
Πωλήσεις: 210 9955451
Συνεργείο: 210 9922948
Κινητό: 6946901613
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.fanmoto.gr
Car.gr Minipage: http://fanmoto.car.gr/bikes/

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon