.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 13:39

Ρεπορτάζ – Hippo: Υπηρεσίες ενοικίασης και μίσθωσης δικύκλων

Η νεοσύστατη εταιρεία προσφέρει ελκυστικά πακέτα για την κάλυψη προσωρινών ή και πιο μακροπρόθεσμων αναγκών μετακίνησης.

Η Hippo ιδρύθηκε το 2021 και ανήκει στη Muvus, αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των Royal Enfield, CFMOTO, NIU, Polaris και πολλών άλλων εταιρειών. Η διαθέσιμη γκάμα δικύκλων που προσφέρει αφορά όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει η Muvus, αλλά και άλλα δημοφιλή μοντέλα άλλων κατασκευαστών, όπως οι Honda, Lambretta, SYM, Yamaha.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν από ηλεκτρικά ποδήλατα Ecobike, ηλεκτρικό πατίνι και τα περισσότερα μοντέλα σκούτερ της NIU, βενζινοκίνητα σκούτερ διαφόρων κατασκευαστών και μοτοσυκλέτες, οι οποίες φτάνουν ως τα 650 κυβικά των Royal Enfield Interceptor και CFMOTO 650 σε εκδόσεις MT και GT.

hippo 1

Μέσω της Hippo ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα ή άλλο δίκυκλο του διαθέσιμου στόλου, κάνοντας την κράτηση μέσω μιας απλής ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου βλέπει και αναλυτικά όλα τα εμπλεκόμενα κόστη.

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν κράνος (αν επιθυμεί ο πελάτης), οδική βοήθεια, απεριόριστα χιλιόμετρα (για μοτοσυκλέτες άνω των 300 cc και για ελάχιστη ενοικίαση 3 ημερών), δωρεάν ακύρωση της κράτησης αν προκύψει κάποιο απρόοπτο και διάφορες επιλογές ασφαλιστικής κάλυψης, ενώ η Hippo προσφέρει πλήρη υποστήριξη κάθε μέρα, όλη τη μέρα, για όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

royal enfield interceptor 650

Αυτή η διαδικασία αφορά την ενοικίαση για περίοδο από μια μέρα ως έναν ολόκληρο μήνα, ενώ για μεγαλύτερα διαστήματα η μοτοσυκλέτα μπορεί να μισθωθεί (leasing). Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας – ή και με φυσική παρουσία στο σημείο εξυπηρέτησης – το ενδιαφέρον του για συγκεκριμένο μοντέλο και στη συνέχεια λαμβάνει προσφορά, η οποία προσαρμόζεται ως την τελική σύμβαση που θα υπογραφεί με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί, τα χιλιόμετρα που προβλέπει πως θα κάνει, τις ασφαλιστικές καλύψεις κ.ο.κ.

Η μακροχρόνια μίσθωση μπορεί να έχει διάρκεια από 6 ως 36 μήνες.

NIU NQi Pro Cargo

Εκτός των παραπάνω προγραμμάτων που απευθύνονται σε ιδιώτες, η Hippo προσφέρει και ολοκληρωμένες εταιρικές λύσεις για μίσθωση δικύκλων με αρκετά προνόμια.

Η ενοικίαση/μίσθωση μπορεί να γίνει ακόμη και για μια μέρα, προς διευκόλυνση επιχειρήσεων που θέλουν να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες μέρες με ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, χωρίς να απασχολούν το δίκυκλο για μέρες που δεν το χρειάζονται.

Μπορεί φυσικά να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, είτε με τον μήνα ή τον χρόνο, προφανώς πετυχαίνοντας συμφερότερες χρεώσεις όσο το διάστημα μεγαλώνει.

Τα οφέλη της χρήση ενοικιαζόμενων και μισθωμένων οχημάτων μπορούν να είναι σημαντικότατα, καθώς ο πελάτης δεν ασχολείται με κανένα από τα τετριμμένα κόστη της ιδιοκτησίας (ελαστικά, αναλώσιμα, συντήρηση), τέλη κυκλοφορίας κλπ, εξυπηρετώντας τις καθημερινές του ανάγκες μόνο τις μέρες που πραγματικά χρειάζεται το δίκυκλο, ή οργανώνοντας μια εκδρομή με μια μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα.

Hippo Rent Lease Ride
Ν. Δημητρακοπούλου 116
11741 Κουκάκι, Αθήνα
Τηλέφωνα: 2109213608, 6980599951
Web: https://hipporent.gr/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 00:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon