.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 09:35

Παιανία - Συνελήφθη μέλος συμμορίας που έκλεβε διανομείς φαγητού

Δεν έφταναν όλες οι εγγενείς δυσκολίες του επαγγέλματος των διανομέων φαγητού, οι συμμορίες ληστών μας έλειπαν. Στην Παιανία μια εγκληματική ομάδα έπαιρνε τηλέφωνο δίνοντας παραγγελίες σε ερημικά σημεία και κατόπιν επιτίθονταν και έκλεβαν τους διανομείς. Συνελήφθη 28χρονος, αναζητούνται οι συνεργοί του. Α και πού είστε, οι κατηγορίες είναι για... πλημμέλημα!

Συνελήφθη στις 10-1-2022 το πρωί στην Παιανία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Αναζητούνται οι συνεργοί του.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων στην περιοχή της Παιανίας.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι πραγματοποιούσαν κλήσεις στα ταχυφαγεία και έδιναν διευθύνσεις για την παράδοση της παραγγελίας σε σημεία πρόσφορα για επίθεση.

Στο σημείο ανέμεναν τους διανομείς, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face και με την απειλή μαχαιριών και χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποιούσαν και τους αφαιρούσαν τις εισπράξεις καθώς και τις παραγγελίες.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 325 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις ληστειών, σε βάρος αλλοδαπών διανομέων, στις περιοχές Παιανίας και Σπάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon