.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 09:19

ΜΟΤΟΕ - Απάντηση στη ΛΕΜΟΤ για τις καταγγελίες και την αποχώρηση της από το Δ.Σ.

Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση της στις καταγγελίες και στην αποχώρηση της ΛΕΜΟΤ από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, κατηγορώντας με τη σειρά της τα μέλη της λέσχης πως τους προτάθηκε να αναλάβουν θέσεις που θα τους επέτρεπαν να αναμορφώσουν τις εκδηλώσεις της ΜΟΤΟΕ, όμως εκείνοι τις αρνήθηκαν.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΜΟΤΟΕ:

"Το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΛΕΜΟΤ μέσω του οποίου τέθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Γρηγοράκη Ηλία, Καράμπελα Παναγιώτη και Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνου καθώς και των αναπληρωματικών μελών κ.κ.Αγιομαυρίτη Στέλιου και Κωστάκη Ευάγγελου και αφού συζήτησε το θέμα, κάλεσε το αναπληρωματικό μέλος κ. Καπουλίτσα Μιχάλη ο οποίος και αποδέχτηκε την συμμετοχή του στο Δ.Σ. αναλαμβάνοντας την θέση του Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων.

Όσον αφορά τα αναγραφόμενα - «καταγγελλόμενα» στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου, το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ θέλει να αναφέρει, να επισημάνει και να γνωστοποιήσει τα εξής:

Στην 1η συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά τις εκλογές, προτάθηκαν διαδοχικά στους παραπάνω κυρίους οι θέσεις του Ταμία της Ομοσπονδίας (που θα τους παρείχε πρόσβαση σε όλες διαχρονικά τις οικονομικές δραστηριότητες της ΜΟΤΟΕ), του Εφόρου Εκδηλώσεων (που θα τους επέτρεπε να αναμορφώσουν ως επιθυμούσαν τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας και πρώτης όλων της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών) καθώς και του Εφόρου Τουρισμού (που θα τους έδινε την ευκαιρία για αναβάθμιση όλου του τουριστικού προγράμματος καθώς και των επαφών με Ομοσπονδίες και λέσχες του εξωτερικού). Όλοι ανεξαιρέτως αρνήθηκαν τις παραπάνω θέσεις.

Ο κ. Καράμπελας δέχτηκε να αναλάβει την θέση του Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων, που του έδινε την Αρμοδιότητα και τις Ευθύνες της επαφής κι ενημέρωσης όλων των λεσχών-μελών της ΜΟΤΟΕ, αλλά και της προσέγγισης νέων λεσχών προς ενδεχόμενη ένταξη στην Ομοσπονδία, θέσης της οποίας τα σημερινά αποτελέσματα οι ίδιοι κατήγγειλαν ως αδύναμα οργανωτικά και μάλιστα με μειούμενο ρυθμό συμμετεχόντων λεσχών. Για να εξηγηθεί αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να δημιουργήσουμε τον όρο «αυτοκαταγγελία».

Στην διάρκεια της παραμονής τους στο Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ, από την 1η συνεδρίαση και μέχρι την 21ηΔεκεμβρίου 2021 που παραιτήθηκαν, ουδεμία πρόταση κατέθεσαν - είτε συλλογικά είτε ατομικά- στο Δ.Σ. προς ψήφιση κι εφαρμογή.

Στο θέμα της γενικότερης Εκλογικής Διαδικασίας, αυτής της ίδιας που έλαβαν μέρος εξ αρχής και τους εξέλεξε σε θέσεις στελέχωσης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στην συνέχεια, δεν αρνήθηκαν την συμμετοχή τους, δεν αρνήθηκαν την εκλογή τους, παρά μόνο τις θέσεις ευθύνης που τους προτάθηκαν.

Έχοντας μπροστά μας μια ακόμη δύσκολη σε όλα τα επίπεδα χρονιά, με προγραμματισμένη Καταστατική Γ.Σ. και με μια ακόμη Παγκόσμια διοργάνωση της FIM στην Ελλάδα, την τρίτη μέσα σε πέντε χρόνια, οι παραπάνω παραιτηθέντες - αποχωρήσαντες κύριοι αποδυναμώνουν την Ομοσπονδία επιλέγοντας και χρονικά την στιγμή που θα καταφέρουν να προκαλέσουν καίριο χτύπημα στα οργανωτικά της. Συνεπώς, οποιεσδήποτε αναφορές με όρους όπως απαξίωση, αδράνεια, απουσία, αδυναμία, δεν μπορούν να στραφούν κατά μελών που παραμένουν στις θέσεις τους καταβάλλοντας τις όποιες προσπάθειες εξέλιξης, αλλά περιγράφουν άρτια όσους επέλεξαν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους κι άλλους δύο όρους, αυτούς της παραίτησης κι αποχώρησης. Δανειζόμενοι εκφράσεις από το δελτίο τύπου της ΛΕΜΟΤ, πραγματικά πρόκειται για θέατρο του παραλόγου να χρησιμοποιούνται οι παραιτήσεις μελών Δ.Σ. από θέσεις ευθύνης ως «συνέπεια απέναντι σε ανθρώπους που τους εξέλεξαν για να προσφέρουν».

Με τις ευχές όλων μας για καλές γιορτές και καλή χρονιά. Για το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Στέλιος Κορέλης Αστέριος Βασιλειάδης"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 09:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon