.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 10:10

H O’Neal στη Moto Market

Νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για την αμερικανική εταιρεία που μετρά μισό αιώνα εμπειρίας στον τεχνικό εξοπλισμό για μοτοσυκλέτα και ποδήλατο.

Μια νέα, πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, εταιρεία εντάχθηκε στον κατάλογο της Moto Market. Η αμερικανική O’Neal έρχεται να εμπλουτίσει μια μεγάλη γκάμα ονομάτων και προϊόντων, όπως οι Nordcode, Fovos, Bell, Acerbis, Airoh, Spidi, Caberg, Dane, Difi, Forma, Five, Givi, Macna, Motorex, MT Helmets, Muc-Off, Nox, Pilot, Sena κ.ά., που θα συναντήσει κανείς στα καταστήματα Moto Market.

Επισήμως η O’Neal ιδρύθηκε το 1970 στα περίχωρα του Λος Άντζελες από τον Jim O’Neal, έναν νεαρό που ήδη από τη δεκαετία του 1960 είχε μαγευτεί από τον κόσμο του ΜΧ. Ζώντας στο επίκεντρο που γεννήθηκε και γιγαντώθηκε η σκηνή του αμερικανικού ΜΧ στα ‘70ς, ο O’Neal ως αγωνιζόμενος γνώριζε από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αναβάτη και χρησιμοποίησε αυτήν την εμπειρία για να χτίσει την ομώνυμή του εταιρεία.

Σήμερα, 51 χρόνια μετά, η O’Neal αποτελεί ένα παγκόσμιο εμπορικό όνομα, αναγνωρίσιμο σε όλα τα μήκη και πλάτη τη Γης, που διακρίνεται στην κατασκευή εξοπλισμού για αναβάτες χωματερών δίτροχων, τόσο μοτοσυκλετών όσο και ποδηλάτων βουνού.

Στη γκάμα της συναντάμε μπλούζες και παντελόνια, κράνη, μάσκες, γάντια, τζάκετ, προστατευτικό εξοπλισμό, τσάντες και άλλα σχετικά προϊόντα.

oneal 2srs spyde 2.0 

Κράνη

Η γκάμα της O’Neal περιλαμβάνει το κράνος ποδηλάτου Defender, τρία κράνη off-road (1SRS, 2SRS, 3SRS), καθώς και το full-face Challenger.

Οι τιμές τους ξεκινούν από €89.90 για τα ποδηλατικά κράνη και από €109.90 για τα μοτοσυκλετιστικά.

oneal element camo 

Ένδυση

Γάντια, μπλούζες και παντελόνια για χρήση εκτός δρόμου, σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Οι τιμές ξεκινούν από €24.90 για τα γάντια, από €29.90 οι μπλούζες και από €94.90 τα παντελόνια.

oneal sierra boots 

Μπότες

Μπότες αποκλειστικά για χωμάτινη χρήση, με μια γκάμα που ξεκινά από το μοντέλο RSX στα €149.90 και φτάνει ως τις κορυφαίες adventure μπότες Sierra Pro στα €229.90.

oneal PXR Stone

Προστατευτικός εξοπλισμός

Επιαγκωνίδες, επιγονατίδες ή ολόκληρος θώρακας, καλά μελετημένες προστασίες για χωμάτινη χρήση σε τιμές που ξεκινούν από τα €14.90.

oneal B 30 

Μάσκες

Δύο μοντέλα με κλασικό ή σύγχρονο σχεδιασμό και τιμές που ξεκινούν από €39.90.

 

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με την παρουσίαση της γκάμας O’Neal, καθώς και μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από τα προϊόντα που αναμένονται για το 2022.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 12:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon