.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 10:09

ΕΛ.ΑΣ. - Εντόπισε αποθήκη με κλεμμένες μοτοσυκλέτες μεγάλης αξίας στο Μενίδι

Από ρεπορτάζ ειδησεογραφικών site μαθαίνουμε πως η ΟΠΚΕ βρήκε αποθήκη με 8 κλεμμένες μοτοσυκλέτες μεγάλης αξίας στο Μενίδι, με τη σπείρα να έχει μεγάλη αδυναμία στις BMW R 1200 GS Adventure.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 μηχανές (οι πέντε εκ των οποίων BMW GS 1200 με τις δυο κλεμμένες από ΗΠΑ ακαταχώρητες στην Ελλάδα), ένα Yamaha T-MAX και 2 «καθαρόαιμα» εντούρο.

Από ότι φαίνεται μια από τις μοτοσυκλέτας ανήκει στον γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης, Τζώνη Καλημέρη.

Οι πληροφορίες λένε οτι δυο άτομα εντοπίστηκαν και εξετάζονται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη της συμμορίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν στις 30 Απριλίου. Όταν στην ΟΠΚΕ, έφθασαν πληροφορίες για αυτοσχέδιο πάρκινγκ στην περιοχή του Μενιδίου στο οποίο αποθηκεύονται κλεμμένα μηχανάκια.

Μάλιστα, ο πληροφοριοδότης, υπήρξε θύμα της συμμορίας, καθώς του έκλεψαν ένα Tracer από το Περιστέρι το οποίο είδε να το βάζουν μέσα στην μυστική αποθήκη της οδού Λεμονιάς.

Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ, χωρίς να χάσουν χρόνο, μετέβησαν στο σημείο, όμως λόγω της περιορισμένης ορατότητας εξαιτίας μιας συρόμενης υπερυψωμένης πόρτας, χρειάστηκε να τοποθετήσουν ένα όχημα Navara, πάνω στο οποίο ανέβηκαν και διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχαν κλεμμένες μηχανές.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής όπου περιπολία του Τ.Α Μενιδιου που έφθασε στο σημείο, επιτήρησε το χώρο έως το πρωί όπου και έγινε η έφοδος των αρχών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα - Φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα,

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon