.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 18:37

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Yamaha Delight στην Φλωρεντία

Εύκολο, πρακτικό, διασκεδαστικό. Με αυτούς τους τρεις χαρακτηρισμούς, η Yamaha επέλεξε να παρουσιάσει το ανανεωμένο Delight στην πόλη της Αναγέννησης, την Φλωρεντία.

Move Light!

Κείμενο/Φωτό: Τάκης Μανιάτης

Πλέον το Delight 125 έχει καθιερωθεί στην γκάμα των urban mobility μοντέλων της Yamaha ανάμεσα στα NMAX 125, NMAX 155, Tricity 125, Tricity 155, Tricity 300, κατέχει το 8%των πωλήσεων.

Στην Φλωρεντία, μας περίμενε το νέο Delight 125 προκειμένου να διαπιστώσουμε και από κοντά τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που διαπρέπει στην κατηγορία του, φτάνοντας το συνολικά τις 14.925 πωλήσεις για το 2019 σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων οι 2.516, μόνο στην Ευρώπη.

Για την Yamaha λοιπόν, το Delight είναι ένας σημαντικός παίκτης που δέχτηκε βελτιώσεις σε όλο του το σώμα, με νέα οθόνη, νέα φώτα αλλά και σχεδίαση στο μπροστινό τμήμα, να βελτιώνουν την συνολική του εικόνα.

Το κοινό στο οποίο στοχεύει η Yamaha με το νέο Delight 125 είναι αυτό που έχει στο μυαλό την προσιτή τιμή, την χαμηλή κατανάλωση αλλά και τα χαμηλά έξοδα χρήσης και συντήρησης.

Με τον κινητήρα να καλύπτει πλέον προδιαγραφές Euro5 και με σύστημα Start & Stop, το νέο Delight έρχεται ανανεωμένο στην κατηγορία των scooters με μικρούς τροχούς.

Εμείς θα ανακαλύπταμε τις αρετές του στα στενά σοκάκια της Φλωρεντίας, στα πλακόστρωτα και στις πλατείες, όπου είχαμε ειδική άδεια από την αστυνομία για διέλευση, αλλά και στις στριφτερές διαδρομές γύρω από την πόλη, προκειμένου να διαπιστώσουμε τι είναι ικανό να προσφέρει σε μία κλασική ημέρα μετακίνησης.

Περισσότερα γι' αυτό όμως, στα σχετικά άρθρα που θα δημοσιευθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 18:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon