.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 07:51

Peugeot Motocycles - Πέτυχε τους στόχους της για το 2020

Το 2018, η Peugeot Motocycles παρουσίασε ένα σχέδιο ανάπτυξης, το Performance 2020, βασισμένο σε 3 βασικούς πυλώνες - γεωγραφική επέκταση, διαχείριση κόστους και κυκλοφορία νέων προϊόντων. Σε μια δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2020, η Peugeot Motocycles ικανοποίησε και τις 3 προτεραιότητες του σχεδίου. Η κυκλοφορία νέων προϊόντων κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και οικονομικής κρίσης, καθώς και η μετάβαση σε νέες αγορές, έδειξαν την ικανότητα της εταιρείας να προχωρήσει και να ενισχύσει τη θέση της. [Δελτίο Τύπου]

Τα σημεία αναφοράς για το 2020 περιελάμβαναν την κυκλοφορία δύο νέων οχημάτων: του Peugeot e-Ludix, μιας ηλεκτρικής έκδοσης του κλασικού Peugeot Ludix και του Peugeot Metropolis 400cc, ενός ισχυρού τρίτροχου που παράγεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο του Mandeure στο Doubs της Γαλλίας. Η κυκλοφορία του Peugeot e-Ludix στα μέσα του έτους αντιπροσώπευε μια νέα σελίδα στην ιστορία των ηλεκτρικών οχημάτων για την Peugeot Motocycles, η οποία δραστηριοποιείται στην κατηγορία από το 1996, με την παραγωγή του πρώτου ηλεκτρικού σκούτερ της, Scoot'Elec.

Ένα άλλο βασικό ορόσημο ήταν η παρουσίαση του νέου Peugeot Metropolis, του αδιαμφισβήτητου ηγέτη στο σχεδιασμό και την τεχνολογία στην κατηγορία του. Το νέο τρίτροχο παρουσίασε μια ισχυρή απόδοση πωλήσεων, με αύξηση 23% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Το Peugeot Kisbee παραμένει το #1 προϊόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην αγορά δικύκλων της Γαλλίας και το #2 στην Ευρώπη.

Η Κίνα έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη σε όγκο πωλήσεων αγορά για την Peugeot Motocycles μετά τη Γαλλία, με πωλήσεις να αυξάνονται έξι φορές από το 2017. Το τέλος του 2020 σηματοδοτήθηκε από ένα ακόμα βήμα στην επέκταση της Peugeot Motocycles στην Ασία με την υπογραφή σημαντικής συνεργασίας με τον κατασκευαστή αυτοκινήτων THACO στο Βιετνάμ που ηγείται στην τοπική αγορά αυτοκινήτων. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Peugeot Motocycles να ενισχύσει την εδαφική της βάση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι τρεις πυλώνες του σχεδίου Performance 2020 έχουν συμβάλει στην ισχυρή αύξηση του όγκου και των εσόδων που σημειώθηκε τα τελευταία 3 χρόνια, παρά την πανδημία και το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον. Σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες πωλήσεις στην Ασία, η Peugeot Motocycles παρουσίασε τις καλύτερες οικονομικές επιδόσεις της εδώ και 20 χρόνια.

"Καθώς προχωράμε σε μια νέα δεκαετία, η Peugeot Motocycles ετοιμάζεται να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - με μεγαλύτερη έμφαση στο τμήμα των ηλεκτρικών οχημάτων - και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολής, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Κίνας και του ASEAN ", δήλωσε ο Costantino Sambuy, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot Motocycles. "Αυτά τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη διαρκή δέσμευση όλων των ενδιαφερόμενων μερών μας - ειδικά των συναδέλφων μου στην Peugeot Motocycles, και των εμπορικών συνεργατών, των εισαγωγέων και των προμηθευτών μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και προσβλέπω σε μια περίοδο συνεχούς ανάπτυξης."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon