.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 16:57

S.O.S. - Προσοχή στο παρκάρισμα, γιατί οι γερανοί έπιασαν δουλειά

Στο πλαίσιο εφαρμογής του Ειδικού Επιχειρησιακού προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις», στις 10.12.2019 το πρωί, πραγματοποιήθηκε ειδική τροχονομική εξόρμηση, από αστυνομικούς των Ο.Ε.Π.Τ.Α. στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας. Εκεί είχαμε αρκετές κλήσεις σε δίκυκλα αλλά και μεταφορά κάποιων με γερανό στο γκαράζ της αστυνομίας!

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν 114 παραβάσεις παρανόμων σταθμεύσεων επί πεζοδρομίων και πλατειών, κατά μήκος των οδικών αξόνων Σταδίου και Πανεπιστημίου, καθώς και επί της Πλ. Κολοκοτρώνη. Παράλληλα μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα, δίκυκλα που παρεμπόδιζαν την ανεμπόδιστη διέλευση πεζών.

Ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, παρόμοιες ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν, σε σημεία αυξημένης κοινωνικοοικονομικής δραστηριότητας (κέντρο Αθήνας, πέριξ εμπορικών καταστημάτων, σταθμών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κ.λπ.), προκειμένου να αντιμετωπιστούν τροχονομικές παραβάσεις που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών, επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους.

Θα είναι αυτή μια νέα αρχή στην πολύπαθη Αθήνα, όπου θα ενταθούν οι τροχονομικοί έλεγχοι και οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, ή θα ξεφουσκώσει όπως ξεφούσκωσαν στο παρελθόν παρόμοιες δράσεις; Όπως και να έχει, δεν είναι αργά να ξεκινήσουμε να δείχνουμε σεβασμό στους συμπολίτες μας, παρκάροντας νόμιμα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Και ας αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες και τις βρισιές για την ΕΛ.ΑΣ που κάνει τη δουλειά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 17:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon