.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 20:03

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση ταξιδιωτικού Trans Asian στην Andeli Moto Touring

 

Athens - Jakarta στην Μεσογείων!

 

 

Ο γνωστός ταξιδευτής Κωνσταντίνος Μητσάκης, πρόσφερε μία όμορφη και ξεχωριστή βραδιά στα γραφεία της Andeli Mototouring, παρουσιάζοντας το τελευταίο ταξιδιωτικό του, Trans Asian 2017 / Athens - Jakarta.

''Ήταν μεγάλη τιμή μου που ταξιδέψατε μαζί μου στους δρόμους της αιώνιας Ανατολής...", δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, αμέσως μετά την παρουσίαση του τελευταίου του ταξιδιωτικού, στα γραφεία της Andeli Mototouring, στην Λεωφόρο Μεσογείων. O ταξιδευτής πέρασε το καλοκαίρι του 2017 πάνω σε μία αστραφτερή Honda CRF 1000L Africa Twin η οποία με την βοήθεια της Andeli Mototouring κατάφερε να φέρει σε πέρας την διαδρομή από την Αθήνα, στην Τζακάρτα.

Φίλοι και γνωστοί του Κωνσταντίνου Μητσάκη, αλλά και κάθε αναβάτης που ήθελε να πληροφορηθεί για το τεράστιο αυτό εγχείρημα, βρέθηκε το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου στην έδρα της Andeli Mototouring και απόλαυσε τις ιστορίες του ταξιδευτή. Δύο μήνες πάνω στην σέλα της Honda, έπειτα από 16.340 χιλιόμετρα, ο ταξιδευτής βρέθηκε στην είσοδο της Τζακάρτα, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση ενός ταξιδιωτικού άθλου, που εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε ο ίδιος.

Μαζί του, η συνεπιβάτης στην ζωή και στα περισσότερα ταξίδια - προ παιδιού, Όλγα Παπαδόγιαννη, η οποία έχει συμπληρώσει πέραν των 700.000 χιλιομέτρων ''στην πλάτη'' του Κωνσταντίνου Μητσάκη, η οποία έδενε ποιητικά την αφήγηση.

Εικόνες, πληροφορίες, γέλια και σχετικές ερωτήσεις, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, που στο τέλος, είχαν να απολαύσουν και έναν πλούσιο μπουφέ προσφορά του χορηγού.

Αν για τους περισσότερους αυτό το ταξίδι είναι ένα όνειρο ζωής στο οποίο συνταξίδεψαν εκείνο το βράδυ, για τον Κωνσταντίνο Μητσάκη αποτελεί σίγουρα ακόμη μία πινέζα στις διαδρομές του κόσμου, τις οποίες έχει κάνει να μοιάζουν σαν πολλές μικρές γνωστές διαδρομές αστικών λεωφορείων!

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 20:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon