.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 11:38

BMW R 1200 GS / Adventure: Προληπτικός έλεγχος πιρουνιού

 

Επίσημα η BMW Motorrad προχωρά σε τεχνικό έλεγχo

 

 

Σε συνέχεια του άρθρου μας σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει με το μπροστινό σύστημα των R 1200 GS / Adventure, έχουμε πλέον επίσημα την οδηγία της BMW Motorrad για τεχνικό έλεγχο. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της BMW Motorrad στο facebook, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όλα τα μοντέλα R 1200 GS και R 1200 GS Adventure που κατασκευάστηκαν από τον Νοέμβριο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2017 για προληπτικούς λόγους. 

Το σημείο στο οποίο εστιάζεται ο έλεγχος αυτός, είναι το “δέσιμο” των καλαμιών του telelever στην τιμονόπλακα. Σύμφωνα με την δημοσίευση της εταιρείας, μετά από στιγμιαία καταπόνηση του μπροστινού συστήματος, σε λακκούβες, προσπέλαση κάθετων  / κοφτών εμποδίων ή ακόμα και πτώσεις, μπορεί να προκληθεί κενό μεταξύ του καλαμιού και του πρεσσαριστού δακτυλίου που το συγκρατεί στην τιμονόπλακα, χωρίς αυτό να επηρεάσει την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας ή να υποπέσει στην αντίληψη του οδηγού.
 
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοντέλων θα ειδοποιηθούν να προσέλθουν σε σημεία τεχνικού ελέγχου που θα τους υποδείξει η BMW Motorrad, προκειμένου να εξεταστεί αν χρειάζονται ή όχι επισκευή οι μοτοσυκλέτες τους. Η όλη διαδικασία (έλεγχος και επισκευή αν χρειαστεί) είναι φυσικά δωρεάν.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 11:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon