.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 16:41

Ρεπορτάζ - Μπροστινό σύστημα BMW R 1200GS/ADV

 

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Ένα περιστατικό στην Νότια Αφρική, όπου ο ελληνικής καταγωγής Τόνυ Γεωργίου είχε ατύχημα με την ΒΜW μοτοσυκλέτα του, επανήλθε στην δημοσιότητα, δημιουργώντας ανησυχία στους κατόχους Βαυαρικών μοντέλων ιδίου τύπου. 

Όπως είχε δημοσιεύσει ο Τόνυ Γεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην BMW R 1200GS Adventure που οδηγούσε, είχε, σύμφωνα με τα γραφόμενα του, αποκολληθεί το άνω τμήμα του καλαμιού από τις πλάκες, με αποτέλεσμα να πέσει, να σπάσει δέκα πλευρά, να τρυπήσει τον πνεύμονα και να χτυπήσει στον ώμο.

Το BΙΚΕΙΤ επικοινώνησε με την ελληνική αντιπροσωπεία της BMW και μιλήσαμε για το θέμα με τον διευθυντή, κύριο Νίκο Σινογιάννη, για να δούμε αν υφίσταται θέμα ανησυχίας, αν έχει υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στην Ελλάδα, καθώς και να μάθουμε ποιες είναι οι ενέργειες που θα κάνει η εταιρία σχετικά με το ζήτημα αυτό. 

Ο κύριος Σινογιάννης μας είπε:

"Δεν έχει διαπιστωθεί τέτοιο περιστατικό στην χώρα μας. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος την BMW μοτοσυκλέτα του. Ως εταιρία θα στείλουμε προσωπικές επιστολές σε όσους κατόχους μοτοσυκλετών BMW χρειάζονται έλεγχο για αντικατάσταση μέρους ή όλου του καλαμιού, αν αυτό χρειάζεται. Αν χρειαστεί επίσης, οι ιδιοκτήτες θα ειδοποιηθούν και μέσω ανάκλησης που θα δημοσιευθεί μέσω της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 16:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon