.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 09:58

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Harley-Davidson Street Rod

 

Έγινε στο Γκάζι!

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Μέσω μίας λιτής και απλής συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Harley-Davidson Street Rod στην Ελλάδα. Η παρουσίαση που έγινε από την αντιπροσωπεία Harley-Davidson Athena συγκέντρωσε τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου οι οποίοι ενημερώθηκαν για την υπερεκατονταετή ιστορία της εταιρίας, και τα άμεσα σχέδια της.

Στο video που επιλέχθηκε σχετικά με την ιστορία της εταιρίας, είδαμε τις Harley-Davidson να συμμετέχουν και να πρωταγωνιστούν σε αγώνες, δραστηριότητα την οποία πολλοί αναβάτες ή ακόμη και φίλοι της μάρκας, αγνοούν. Η επιστροφή της εταιρίας στους αγώνες flat track στην Αμερική μέσω της νέας Street 750 αλλά και ο στόχος της νέα Street Rod 750, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν.

Η νέα Street Rod έχει το όνομα και την χάρη του μεγαλύτερου V-Rod στο οποίο μάλιστα μοιάζει αρκετά. Αλλαγές στην μάσκα, στο μπροστινό φτερό, στο ανεστραμμένο πλέον μπροστινό σύστημα και τους δύο δίσκους μπροστά, στο καπάκι του φίλτρου αέρα, στην σέλα και την ουρά, αλλά και στις εξατμίσεις και τους τροχούς, συνθέτουν μία νέα μοτοσυκλέτα, βασισμένη βεβαίως στην Street 750.

Παρούσες φυσικά οι Street Rod σε διαφορετικά χρώματα, αλλά και custom παραλλαγές της Street που πρωταγωνίστησαν σε διεθνή διαγωνισμό την προηγούμενη χρονιά. Μην ξεχνάμε ότι η NYX - η "Νύχτα", βασισμένη σε μία Street 750, κέρδισε το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Battle of the Kings του 2016, στην Γαλλία. Φτιαγμένη από την Harley-Davidson Athena.

Η νέα Street Rod αποτελεί μία κορυφαία πρόταση για την εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της Harley-Davidson, σε μία τιμή που είναι πραγματικά προκλητική: Στα 8.990euro!

Η παρουσίαση έκλεισε με live rock σε παρακείμενο club με τους ανθρώπους της Harley-Davidson Athena να αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά εξαιρετικοί οικοδεσπότες. Welcome Street Rod!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 09:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon