.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 12:15

FuturPiaggio - 6 lezioni italiane sulla mobilità e sulla vita

 

Coffee Table Book για τα 130 χρόνια του Piaggio Group

 

Το Piaggio Group παρουσίασε επίσημα σε event στο Vetra Theatre του Μιλάνου, το νέο Coffee Table «FuturPiaggio - 6 lezioni italiane sulla mobilità e sulla vita», το οποίο γιορτάζει τα 130 χρόνια της φίρμας, με αναφορές στα σπουδαιότερα γεγονότα στην πορεία του Group, και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Συγγραφέας του «6 ιταλικά μαθήματα στην κινητικότητα και τη σύγχρονη ζωή» είναι ο Jeffrey Schnapp (αριστερά στην άνω φωτό), ενώ το πολυτελές βιβλίο αριθμεί 336 σελίδες, και 500 έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ενώ έχει διαστάσεις 31.5 x 24.5 cm και κυκλοφορεί σε περιορισμένη αριθμημένη, συλλεκτική έκδοση!

 

Αξίζει να σταθούμε στο δέσιμο του βιβλίου, που είναι με… βίδες, παξιμάδια αλλά και κοπίλιες -design που αποτίει φόρο τιμής στο ανάλογο δέσιμο του βιβλίου του Fortunato Depero από το 1927!

Το FuturPiaggio αναφέρεται στα σημαντικότερα σημεία της ιστορίας του Group, αναλύοντας τις Vespa, Piaggio, Gilera, Moto Guzzi, Aprilia, Derbi, Scarabeo και Ape.

Αρκετές από τις φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά, ενώ πέρα από τις ιστορικές αναφορές, το βιβλίο ρίχνει και μια ματιά στο μέλλον του Piaggio Group, και στη νέα εποχή κινητικότητας την οποία ο συγγραφέας αποκαλεί «movability». 

Ανακαλύψτε περισσότερα για το βιβλίο, ΕΔΩ.

Και αγοράστε το ΕΔΩ -στην αγγλική έκδοση- στην τιμή των 211.61 ευρώ (με ΦΠΑ).

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 12:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon