.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 11:49

Video Test Ride - Triumph Tiger 900 GT/Rally Pro 2020

Η βίντεο δοκιμή του νέου Tiger 900 από την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του μοντέλου στο Μαρόκο.

Το Bikeit ήταν παρόν στην πρώτη παρουσίαση της νέας γενιάς Triumph Tiger 900 στο Μαρόκο και ο Τάκης Μανιάτης μας ταξιδεύει με ένα βίντεο διάρκειας κάτι λιγότερο από 10 λεπτά στον κόσμο των τεσσάρων νέων εκδόσεων που αποκάλυψε η Triumph για το 2020.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή της Triumph Tiger 900 Rally Pro εδώ ή αυτήν της Triumph Tiger 900 GT Pro εδώ.

Δείτε σε δράση τα νέα Tiger 900 στις ταξιδιάρικες εκδόσεις GT και GT Pro, καθώς στις πιο περιπετειώδεις Rally και Rally Pro, στο βίντεο που ακολουθεί αμέσως πιο κάτω. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 21:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon