.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 10:01

KTM 890 Adventure R 2023

Η ΚΤΜ αποκάλυψε την αναβαθμισμένη έκδοση της 890 Adventure R για το 2023 με νέα στοιχεία εμπνευσμένα από τα Rally και για χρήση εκτός δρόμου. 

Οι μηχανικοί εργάστηκαν πάνω στις WP  αναρτήσεις, παίρνοντας δεδομένα από το νικητήριο για την ΚΤΜ αγώνα του Dakar. Το πλήρως ρυθμιζόμενο WP XPLOR πιρούνι και οι πίσω WP XPLOR PDS αναρτήσεις επαναρυθμίστηκαν για βελτιωμένη αίσθηση και καλύτερη απόσβεση στοχεύοντας στον συνδυασμό καλύτερης απόδοσης και μείωσης της κούρασης στους αγώνες. 
 
Επίσης η νέα Adventure R έχει επηρεαστεί και εμφανισιακά από την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του Dakar όσον αφορά το σχεδιασμό, νέο φαίρινγκ, βελτιωμένη αεροδυναμική, αλλά και εργονομία. Επίσης έχουν τοποθετηθεί νέα χαμηλότερου ύψους ζελατίνα, ψηλό εμπρός φτερό και προστατευτικό για τον κινητήρα. 
Παραμένει εφοδιασμένη με οθόνη TFT 5’’, το οποίο όμως έχει εντελώς νέα εμφάνιση και γραφικά που επιτρέπουν πιο εύκολη περιήγηση στο μενού.  Επίσης είναι εξοπλισμένη με επιπλέον πλοήγηση, turn  by turn, κάτι που επιτρέπει την επιλογή της προτιμώμενης διαδρομής. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα κλήσης των αγαπημένων τηλεφωνικών αριθμών ή των τελευταίων δέκα που κλήθηκαν. 
 
 890ADVR_FB_GalleryPost_Launch1_Slide2_Αντιγραφή.jpg
Το νέο ABS συλλέγει πληροφορίες από τον 6D σένσορα, ο οποίος σε πραγματικό χρόνο καταγράφει την μονάδα CMU για τη γωνία  κλίσης οριζόντια και κάθετα, την ταχύτητα και τη γενικότερη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, ώστε να δίνεται η ενδεδειγμένη πίεση στα φρένα σε κάθε περίπτωση. Όπως σε όλες τις off road μοτοσυκλέτες κι εδώ μπορεί να απενεργοποιηθεί για οδήγηση στο χώμα. Στη νέα KTM υπάρχει η επιλογή OFFROAD ABS η οποία λειτουργεί στο OFFROAD mode ή η επιλογή Rally Mode, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξει κάποιος χωριστά το OFFROAD ABS. 
 
2023-ktm-890-adventure-r-first-look-adv-adventure-motorcycle-dual-sport-dirt-bike-16.jpg
Υπάρχει και η εντελώς καινούρια ρύθμιση η οποία ονομάζεται DEMO MODE, το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να δοκιμάσει όλες τις ηλεκτρονικές βοήθειες που προσφέρει το σύστημα για τα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα. Μετά οι εξτρά λειτουργίες κλειδώνουν και για να ενεργοποιηθούν πρέπει να αγοραστούν από την KTM, ο πρώτος διδάξας σε αυτά ήταν η Microsoft.
Η μοτοσυκλέτα θα αρχίσει να διατίθεται από τον Δεκέμβριο, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΚΤΜ η τιμή της. 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τρύφωνας Καραβούλιας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 13:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM SX-E 3 2023 KTM RC 200, RC 390 MotoGP Edition. Οι μικροί αγωνιστές! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon