.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 14:56

Triumph Daytona 660 2024 – Είναι αυτό το πρώτο teaser του μοντέλου;

Μία νέα επικοινωνία από την βρετανική εταιρεία, που... δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών.

Κάτι που μάλλον περιμένει όλος ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος, εδώ και κάποιο καιρό, θα γίνει πραγματικότητα στις 9 Ιανουαρίου του 2024. Πιο συγκεκριμένα, η Triumph ανακοίνωσε την επικείμενη παρουσίαση νέου μοντέλου, το οποίο πιθανότατα θα είναι το Daytona 660.

Μέσα από τις φωτογραφίες teaser που δημοσίευσε πριν λίγο, στα κοινωνικά της δίκτυα, διακρίνεται ξεκάθαρα μία street μοτοσυκλέτα με fairing, όπως επίσης και το 660 στην καρίνα, μαζί με τον τρικύλινδρο κινητήρα της αντίστοιχης πλατφόρμας. Το όνομα «Daytona» δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, φυσικά, αλλά θεωρείται αναμενόμενο μιας και συνδέεται απευθείας με τις supersport μοτοσυκλέτες του Hinckley.

Αν λοιπόν το Daytona 660 γίνει πραγματικότητα, για το 2024, το πιθανότερο με τα τώρινά δεδομένα είναι ότι θα αποτελέσει ένα ακόμη μοντέλο, της γκάμας των 660 και δεν θα είναι ακραία σπορ (όπως ο προκάτοχος του ονόματος, Daytona 675), αλλά θα είναι φιλικότερο και ηπιότερο, σε μία συνταγή που ακολουθούν όλο και περισσότερες μάρκες σήμερα. Για επιμέρους λεπτομέρειες, πρέπει να κάνουμε υπομονή 3 εβδομαδούλες ακριβώς... Μέχρι εκείνη την στιγμή, ρίξτε μα ματιά στο πως έχουμε οραματιστεί εμείς, το Daytona 660 2024 με ένα κλικ εδώ και πείτε μας την γνώμη σας...  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 15:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon