.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 23:06

Triumph: Πλούσια χρωματική παλέτα για το 2023

 Η Triumph άκουσε το κοινό της που ήθελε περισσότερο χρώμα στη δίτροχη ζωή του, φέρνοντας για το line up του 2023 μια πληθώρα χρωματικών επιλογών στα περισσότερα από τα εμβληματικά της μοντέλα. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό δελτίο τύπου με κάποιες χαρακτηριστικές χρωματικές περιπτώσεις ανα μοντέλο.

Παρουσιάζουμε για τα μοντέλα του έτους 2023, μια νέα και συναρπαστική γκάμα χρωματικών επιλογών για ολόκληρη τη σειρά Bonneville, βασισμένη στη μεγάλη επιτυχία των εκδόσεων Gold Line του περασμένου έτους, που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα των πελατών για φωτεινότερες, πιο χαρακτηριστικές και κομψές χρωματικές επιλογές σε όλο το φάσμα της θρυλικής σειράς Modern Classics.

Αυτά τα νέα χρώματα έρχονται χέρι-χέρι με νέα ονόματα για δύο από τα μοντέλα 900κ.εκ. που επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύουν καλύτερα τις οικογενειακές συνδέσεις στην εμβληματική σειρά Bonneville της Triumph και τις συγκεκριμένες χωρητικότητες κινητήρων τους. Από το έτος μοντέλου 2023, η Street Twin μετονομάζεται σε Speed Twin 900 και η Street Scrambler μετονομάζεται σε Scrambler 900.

 Speed Twin 900 MY23 Matt Silver Ice RHS Αντιγραφή

Speed Twin 900 (προηγουμένως Street Twin)

Για το μοντέλο του 2023, η νέα Speed Twin 900 που μετονομάστηκε πρόσφατα, διατίθεται σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού Triumph Jet Black, ενός Matt Ironstone και μιας εξελιγμένης νέας επιλογής Matt Silver Ice, με ασημί και κίτρινες πινελιές. Αυτό το νέο σχέδιο βαφής περιλαμβάνει ένα ρεζερβουάρ Matt Silver Ice με ασημί και κίτρινα γραφικά, Jet Black πλαϊνά πάνελ με νέο λογότυπο Speed Twin 900 και Jet Black εμπρός και πίσω λασπωτήρες.

 Scrambler 900 MY23 Carnival Red RHS Αντιγραφή

Scrambler 900 (προηγουμένως Street Scrambler)

Για το μοντέλο του 2023, η πρόσφατα μετονομασμένη Scrambler 900 έρχεται σε τρία χρώματα, με ένα κλασικό Triumph Jet Black, ένα νέο σχέδιο Carnival Red και Jet Black με εντυπωσιακά και σύγχρονα νέα γραφικά, καθώς και ένα νέο σχέδιο Matt Khaki που γιορτάζει την εμβληματική εκτός δρόμου κληρονομιά της Scrambler.

Το νέο σχέδιο βαφής Carnival Red και Jet Black περιλαμβάνει ένα ρεζερβουάρ Carnival Red με σύγχρονες λεπτομέρειες ρίγες Jet Black, και πλαϊνό πάνελ, κάλυμμα πλαισίου και λασπωτήρες επίσης Jet Black.

Ο εμβληματικός νέος συνδυασμός χρωμάτων Matt Khaki διαθέτει ρεζερβουάρ, με πλαϊνό πάνελ Matt, κάλυμμα πλαισίου και λασπωτήρες Jet Black.

 Bonneville T100 MY23 Meriden Blue RHS Αντιγραφή

Bonneville T100

Το μοντέλο 2023 της εμβληματικής Bonneville T100 έρχεται σε τρία χρώματα, με ένα διαχρονικό Triumph Jet Black και ένα κλασικό σχέδιο Carnival Red και Fusion White, καθώς και μια κομψή αποτύπωση του αρχικού σχεδίου του 1959, με μια εκπληκτική νέα επιλογή Meriden Blue και Tangerine. με ασημένια γραμμή στο ρεζερβουάρ ζωγραφισμένη στο χέρι. Αυτός ο νέος εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων διαθέτει επίσης πλαϊνά πάνελ και λασπωτήρες Meriden Blue.

 Bonneville T120 MY23 Aegean Blue RHS Αντιγραφή

Bonneville T120

Για το μοντέλο του 2023, η θρυλική Bonneville T120 διατίθεται σε τρία χρώματα, με κομψό Triumph Jet Black και εκλεπτυσμένο σχέδιο Cordovan Red και Silver Ice, καθώς και μια εκπληκτική νέα επιλογή Aegean Blue και Fusion White, με χρυσή γραμμή στο ρεζερβουάρ ζωγραφισμένη στο χέρι. Ο νέος χρωματικός συνδυασμός εμπνευσμένος από την κληρονομιά του μοντέλου διαθέτει επίσης λασπωτήρες Aegean Blue, πλαϊνά πάνελ και καβούκι προβολέα Jet Black.

 Bonneville T120 Black MY23 Sapphire Black RHS Αντιγραφή

Bonneville T120 Black

Η κλασική Bonneville T120 Black διατίθεται σε δύο χρώματα για το μοντέλο 2023, με ένα διαχρονικό Triumph Jet Black και ένα εκλεπτυσμένο νέο διπλό σχέδιο Sapphire Black και Matt Sapphire Black σε όλο το ρεζερβουάρ, τονισμένο με ασημί γραμμή προσεκτικά ζωγραφισμένη στο χέρι. Το νέο σχέδιο διαθέτει επίσης λασπωτήρες, πλαϊνά πάνελ και καβούκι προβολέα Sapphire Black.

 Speed Twin 1200 MY23 Matt Baja Orange RHS Αντιγραφή

Speed Twin 1200

Για το μοντέλο 2023, η κλασική επιδόσεων της Triumph, Speed Twin 1200, διατίθεται σε τρία χρώματα – το κλασικό Jet Black, ένα εντυπωσιακό Red Hopper και τώρα ένα συναρπαστικό νέο σχέδιο Matt Baja Orange, με κομψά γραφικά ρεζερβουάρ Storm Grey και Aluminum Silver. Το νέο σχέδιο διαθέτει επίσης πλαϊνά πάνελ και καβούκι προβολέα Matt Storm Grey, συνδυασμένα με προστατευτικά πιρουνιού Matt Silver Ice.

 Scrambler 1200 XC MY23 Carnival Red RHS Αντιγραφή

Scrambler 1200 XE και Scrambler 1200 XC

Η κορυφαία σειρά Scrambler 1200 της Triumph για το 2023 διατίθεται σε τρία χρώματα – το εκλεπτυσμένο Sapphire Black, ένα κλασικό σχέδιο Matt Khaki Green και Matt Jet Black και ένα εκπληκτικό νέο σχέδιο Carnival Red και Jet Black που διαθέτει Carnival Red ρεζερβουάρ με λωρίδα Jet Black, πλαϊνό πλαίσιο και καβούκι προβολέα Jet Black.

 Bonneville Bobber MY23 Red Hopper RHS Αντιγραφή

Bonneville Bobber

Η αυθεντική εμβληματική custom της Triumph, η Bonneville Bobber, έρχεται σε τρία χρώματα για το μοντέλο 2023, με κλασικό Jet Black, ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο Matt Storm Grey και Matt Ironstone και μια εντυπωσιακή νέα επιλογή Red Hopper. Αυτό το νέο σχέδιο βαφής περιλαμβάνει ρεζερβουάρ Red Hopper και πλαϊνά πάνελ και λασπωτήρες Jet Black.

 Bonneville Speedmaster MY23 Cordovan Red RHS Αντιγραφή

Bonneville Speedmaster

Η εμβληματική βρετανική κλασική custom, η Bonneville Speedmaster της Triumph, διατίθεται σε τρία χρώματα για το μοντέλο 2023, με κλασικό Jet Black, κομψό σχέδιο Sapphire Black και Fusion White και μια εξελιγμένη νέα επιλογή Cordovan Red που διαθέτει ρεζερβουάρ Cordovan Red με πλαϊνά πάνελ, λασπωτήρες και καβούκι προβολέα Jet Black.

 Thruxton RS MY23 Competition Green RHS Αντιγραφή

Thruxton RS

Για το μοντέλο του 2023, η εμβληματική café racer Thruxton RS διατίθεται σε δύο χρώματα, ένα διαχρονικό Jet Black και ένα εκπληκτικό νέο σχέδιο Competition Green και Silver Ice. Αυτό το εξελιγμένο νέο σχέδιο διαθέτει ρεζερβουάρ και κοκοβιό Competition Green και Silver Ice, με χρυσές γραφικές λεπτομέρειες και στα δύο. Συνδυάζεται με λασπωτήρες, καβούκι προβολέα και πλαϊνά πάνελ Jet Black και προστατευτικά πιρουνιού Matt Silver Ice.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 08:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon