.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 17:09

Triumph Bobber TFC 2020 - Ένα τρίτο Triumph Factory Custom στην EICMA 2019

Η Triumph Γαλλίας ανέβασε στο site της 2 teaser φωτογραφίες που προαναγγέλλουν το τρίτο μοντέλο της σειράς Triumph Factory Custom (TFC), μια Bobber μοτοσυκλέτα που είχαμε δει σε δοκιμές ΕΔΩ, μοτοσυκλέτα που αναμένεται στην EICMA 2019.

Στο site της Triumph Γαλλίας βλέπουμε μια φωτογραφία που δείχνει τα 2 TFC μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί επίσημα μέχρι στιγμής, το Thruxton TFC και το Rocket 3 TFC, ενώ στη μέση της φωτογραφίας έχουμε ένα τρίτο μοντέλο σκεπασμένο με κουκούλα.triumph bobber tfc 2020 teaser 2Παράλληλα στο ίδιο site βλέπουμε κι ένα πλαϊνό carbon καπάκι με το λογότυπο TFC, ενώ μαθαίνουμε πως η νέα TFC μοτοσυκλέτα θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 5 Νοεμβρίου 2019, στο σαλόνι της EICMA.

Κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι βρίσκεται κάτω από την κουκούλα, για την ώρα τουλάχιστον, όμως οι υποψίες όλων στρέφονται προς ένα Bobber μοντέλο, το οποίο είχαμε δει σε «κατασκοπικές» φωτογραφίες να δοκιμάζεται στον δρόμο.

Οι αλλαγές που αναμένονται θα είναι κυρίως αισθητικές, με carbon αλλά και με αρκετά επίσημα αξεσουάρ, ενώ το χρώμα πιθανώς να είναι κατάμαυρο, οι αναρτήσεις Ohlins και τα φρένα Brembo.

Όπως και με τα Thruxton TFC και Rocket 3 TFC, έτσι και το Bobber TFC αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένη έκδοση 750 μοτοσυκλετών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 18:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon