.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 17:05

Triumph Street Triple RS 2020 - Το επίσημο βίντεο

Μαζί με την επίσημη παρουσίαση της νέας κορυφαίας έκδοσης της σειράς Street Triple, η Triumph δημοσίευσε και ένα νοστιμότατο βίντεο με τη μοτοσυκλέτα στον φυσικό της χώρο: την πίστα.

Αν υπάρχει ένας βασικός λόγος για να διαλέξει κανείς την έκδοση RS από την απλή του Street Triple, αυτός δεν είναι άλλος από τον εξοπλισμό που αυτή φορά.

Με πιρούνι Showa Big Piston, αμορτισέρ Ohlins STX40, μπροστινό φρένο Brembo M50 και λάστιχα Pirelli Supercorsa στην αρχική τοποθέτηση, είναι μάλλον σαφές για ποιον λόγο έχουν μπει όλα αυτά τα ακριβά και επώνυμα εξαρτήματα. Για να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται στην αίσθηση των μοτοσυκλετών της Moto2 - δηλαδή τη μεσαία κατηγορία των GP που πλέον απολαμβάνει τις χάρες του τρικύλινδρου 765 cc της Triumph.

Διαβάστε εδώ τι αλλάζει στη νέα Triumph Street Triple RS 2020

Οσαύτως λοιπόν δεν είναι καθόλου περίεργο που το επίσημο βίντεο της νέας RS είναι γυρισμένο μέσα στην πίστα, κάνοντας πρακτικά αυτόματη τη νοητική σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα της Moto2.

Γι' αυτό άλλωστε αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε με τον ήχο καργαρισμένο στα ηχεία.

Απολαύστε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 17:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon