.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 11:57

Triumph Street Triple 765 RS 2020 - Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια

Η νέα μεσαία σπορ γυμνή μοτοσυκλέτα της Triumph θα αποκαλυφθεί επισήμως τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ωστόσο η πρώτη της φωτογραφία κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Καθώς ο χορός των ανανεώσεων αναμένεται να ανάψει για τα καλά ενόψει EICMA ακολουθώντας τον ρυθμό που υποβάλουν οι νέες προδιαγραφές Euro 5, η Triumph έχει εδώ και καιρό προαναγγείλει την άφιξη ενός νέου Street Triple 765 RS για το 2020, ορίζοντας τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ως τη μέρα των online αποκαλυπτηρίων.

Επειδή όμως είμαστε ένα ανυπόμονο είδος ανθρώπων εμείς οι μοτοσυκλετιστές, ο Ιταλικός Τύπος κατάφερε να βρει και να δημοσιεύσει μια επίσημη φωτογραφία της νέας μοτοσυκλέτας.

Πρόκειται για την κεντρική φωτογραφία του άρθρου αυτού, ενώ για να δέσει όμορφα το κάδρο συνοδεύεται με μερικά screen shots από το επίσημο βίντεο.

Διαβάστε εδώ όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα για τη νέα Street Triple 765 RS 2020

Δείτε το βίντεο teaser της Triumph για τη νέα μοτοσυκλέτα

Τα ξαναλέμε επ' αυτού στις 7/10, λογικά με πλήρη τεχνική ανάλυση και όλες τις επίσημες φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 12:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon