.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 12:15

Triumph Bonneville Speedmaster 2018 - Teaser Βίντεο

 

Επίσημη αποκάλυψη στις 3/10/2017

 

Η Triumph έδωσε στη δημοσιότητα ένα Teaser βίντεο για το επερχόμενο μοντέλο Bonneville Speedmaster, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου 2017, σε εκδήλωση στο εργοστάσιο της βρετανικής εταιρείας, στο Hinckley.

Η μεγάλη επιτυχία του Bobber μοντέλου της triumph οδηγεί τους Βρετανούς στην δημιουργία ενός ακόμα μοντέλου με βλέψεις πρωτίστως για την αμερικανική αγορά, ενός μοντέλου που θα αντικαταστήσει τα custom America & Speedmaster.

triumph bonneville speedmaster spy 1

Στο πρόσφατο παρελθόν, η βρεταννική εφημερίδα MCN είχε δείξει κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός cruiser μοντέλου της Triumph, με τιμόνι Ape Hanger (φωτό άνω). Παρόλα αυτά στο νέο teaser της Triumph το τιμόνι είναι χαμηλό, και δεν έχει σχέση με το τιμόνι των φωτογραφιών από τις δοκιμές. Ίσως το ψηλό τιμόνι να αποτελεί αξεσουάρ ειδικής έκδοσης (America;), είτε aftermarket αξεσουάρ για μετά την αγορά.

triumph bonneville speedmaster spy 3

Ο κινητήρας από ότι φαίνεται θα είναι ο μεγάλος δικύλινδρος των 1.200 κ.εκ., ο μπροστινός τροχός θα έχει διάσταση 16 ίντσες, με τα μαρσπιέ αναβάτη τοποθετημένα προς τα εμπρός.

Μέχρι την αποκάλυψη του νέου μοντέλου, δείτε παρακάτω το Teaser βίντεο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 12:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon