.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 13:51

Triumph: Νέα 765 Daytona στα σκαριά; - Video

 

Υπέροχo test-bike στις δοκιμές για τον κινητήρα Moto2!

 

Στο επίσημο βίντεο της Triumph για τις δοκιμές που κάνει η βρετανική εταιρεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2, στο οποίο θα είναι επίσημος προμηθευτής κινητήρα από το 2019, βλέπουμε μια πανέμορφη μοτοσυκλέτα δοκιμών, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για μια 765 Daytona παραγωγής!

triumph moto2 8

Το βίντεο μας δείχνει τα τελευταία πλάνα από τις δοκιμές του τρικύλινδρου κινητήρα Moto2 των Βρετανών, με τον αναβάτη του Moto2 Julian Simon να δοκιμάζει και να εξελίσσει το μοτέρ στην πίστα του Aragon.

Για την περαιτέρω εξέλιξη όμως, πέρα από τον πάγκο δοκιμών ή το δυναμόμετρο... κάπου πρέπει να φορεθεί ο κινητήρας. Σε μια μοτοσυκλέτα δοκιμών.

Κι όταν το βίντεο -που μπορείτε να δείτε άνω- τελειώνει με τη φράση "περιμένετε να δείτε τι έρχεται το 2018", ειδικά όταν η εξέλιξη του μοτέρ αφορά το 2019 όπου και ξεκινάει το συμβόλαιο των Βρετανών με τη DORNA, τότε το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Θα δούμε Supersport μοτοσυκλέτα παραγωγής από την Triumph, με βάση την αγωνιστική εξέλιξη που κάνει η φίρμα για τον κινητήρα του 765; Οι πιθανότητες είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες.

triumph moto2 9

Για την ώρα, το βρετανικό εργοστάσιο δηλώνει ικανοποιημένο από τις δοκιμές του Moto2 κινητήρα, με τον Julian Simon να μοιράζεται αυτή την ικανοποίηση.

Συγκεκριμένα το Hinckley αναφέρει πως η ιπποδύναμη, η ροπή και η αξιοπιστία ήδη ξεπερνούν τις προσδοκίες των δοκιμαστών.

triumph moto2 2

H Triumph βρίσκεται στα μέσα του προγράμματος δοκιμών της, ενώ ο κινητήρας θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στη Valencia το Νοέμβριο του 2018.

Διαβάστε αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ για τον κινητήρα της Triumph που θα χρησιμοποιούν από το 2019 όλοι οι αγωνιζόμενοι του Moto2.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 14:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon