.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 11:45

Νέα Triumph Streetfighter - Spy Pic

 

Νέα έκδοση της Thruxton R με διπλούς προβολείς

 

Στο διαδίκτυο ανέβηκε μια spy pic από τη νέα Streetfighter μοτοσυκλέτα της Triumph, που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του 2017. Θα φέρει βελτιωμένο κινητήρα από Τ120, αναρτήσεις από τη Thruxton R, και προβολείς από Street Triple.

Με την πρώτη ματιά η μοτοσυκλέτα πρόκειται για μια μείξη στοιχείων από τρία διαφορετικά μοντέλα (T120, Thruxton R & Street Triple), με αποτέλεσμα κάτι που μοιάζει με… Vintage Fighter, ή αλλιώς μια Fighter έκδοση του Thruxton R.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας των 1.200 κ.εκ. της Triumph, οι εξατμίσεις ρετρό-φέρνουν, ενώ οι διπλοί προβολείς είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά.

Και η πολυφωνία στη γκάμα των γυμνών μοντέλων της βρετανικής φίρμας, ολοένα και αυξάνεται.

Η MCN που ανέβασε τη φωτογραφία αναφέρει πως «το νωρίτερο που μπορούμε να περιμένουμε τη νέα μοτοσυκλέτα είναι στα τέλη του 2017».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 11:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon