.
Κατηγορία Sherco
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 10:15

Sherco Factory SE-R 250-300 / SFE-R 250-300-450 2016

 

Επετειακά μοντέλα

 

 

Η γαλλική Sherco παρουσίασε τα μοντέλα Factory για το 2016, τα οποία είναι ουσιαστικά οι αγωνιστικές εκδόσεις των μοντέλων παραγωγής.

Οι περισσότερες εταιρίες που κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες enduro παράγουν και εξειδικευμένα μοντέλα, που συνήθως χρησιμοποιούν special εξοπλισμό, βασισμένο στα αγωνιστικά μοντέλα.

Η Sherco ονομάζει αυτά τα μοντέλα Factory και παράγονται σε δίχρονα SE-R 250 και 300 και τετράχρονα SEF-R 250 / 300 και 450.

Οι διαφορές εστιάζουν στο μπροστινό σύστημα της WP 4CS, Close Catridge, στον δίσκο πίσω φρένου χωρίς τρύπες για αποβολή της λάσπης, στις εξατμίσεις των τετράχρονων που προέρχονται από την Akrapovic, τις εξατμίσεις FMF των δίχρονων το τιμόνι μεταβλητής διατομής της OXIA, την διπλή χαρτογράφιση της ηλεκτρονικής ανάφλεξης, τα νέα γραφικά, και το αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας της Blackbird DG3 (Double Grip 3).

Επιπρόσθετα, το ρεζερβουάρ είναι διάφανο, και τα στεφάνια τροχών μπλε ελεκτρικ.

Όπως κάθε επετειακό μοντέλο, παράγονται σε περιορισμένο αριθμό και τα νέα για την Ελλάδα είναι πως ακόμη δεν έχει βρεθεί αντιπρόσωπος, αν και υπάρχουν υποψήφιοι αλλά και φήμες.

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 14:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sherco Six Days Limited Edition 2016 Sherco. Γκάμα Enduro 2017 - Teaser Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon