.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//new_models/piaggio/2018/mp3_xana/500business/b/
Κατηγορία Piaggio
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 13:25

Piaggio Ape με φυσικό αέριο και μεθάνιο

Αρχικά μόνο για την αγορά της Ινδίας

Η Piaggio παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις στο θρυλικό της φουρκόνι Ape, οι οποίες προορίζονται για τις αναπτυσσόμενες οικονομίες της νοτιοανατολικής Ασίας.

Τα Ape Xtra LDX και Auto DX κινούνται καίγοντας φυσικό αέριο (LPG) και μεθάνιο αντιστοίχως από τους υγρόψυκτους κινητήρες τους και αρχικά θα είναι διαθέσιμα μόνο στην αγορά της Ινδίας. Εφόσον αποδείξουν εκεί πως έχουν εμπορικό μέλλον, τότε η πώλησή τους θα επεκταθεί και σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες.

Η Piaggio φέτος απόλαυσε μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά στην Ινδία, κατά το πρώτο μισό της οποίας είδε τις πωλήσεις της να φτάνουν σε μερίδιο αγοράς 22.8%. Μόνο τον Αύγουστο οι πωλήσεις της σημείωσαν 23% αύξηση συγκριτικά με πέρυσι και σε αυτό το νούμερο συνέβαλλαν σημαντικά τα επαγγελματικά της οχήματα, μεταξύ των οποίων και το Ape.

nuova ape india 2

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 13:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Piaggio – Τα νέα MP3 350 & 500 hpe Sport / Business Piaggio MP3 300 HPE 2019 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon