.
Κατηγορία Moto Guzzi
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 14:44

Moto Guzzi F 66S/SX – Η άποψη Bezzi για τα νέα μοντέλα του αετού

Μπορεί οι παραδοσιακοί Guzzisti να προσπαθούν ακόμα να ξεπεράσουν το σοκ της νέας δικύλινδρης εν σειρά που έρχεται, αλλά ο Oberdan Bezzi έπιασε ήδη πένα και πρότεινε ήδη το... επόμενο μοντέλο!  

Την είδηση περί επικείμενης άφιξης ενός νέου Moto Guzzi, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες χωρίς παραδοσιακό V2 κινητήρα, σας είχαμε μεταφέρει πριν λίγο καιρό -διαβάστε την ανάλογη είδηση μας με ένα κλικ εδώ. Πολλά τα σενάρια που μπορούν να εγερθούν από την θέαση των κατασκοπευτικών φωτογραφιών και ο Oberdan Bezzi, ο γνωστός ανεξάρτητος καλλιτέχνης, έπιασε δουλειά πάλι. Αυτές είναι οι προτάσεις του, για την νέα «εισαγωγική» Guzzi: οι F 66 S και ST, με κινητήρα όχι στα 457 κυβικά, αλλά στα 660!

Ο Bezzi έδειξε δύο εκδοχές της μοτοσυκλέτας, η μία με έναν πιο «ήπιο» χρωματισμό, σε πράσινο και ασημί, όπως και ακτινωτούς τροχούς, η άλλη με χυτούς τροχούς σε χρυσό χρώμα και μασκάκι στο εμπρός μέρος, με σαφώς πιο σπορ άποψη. Πάντως, και στις δύο μοτοσυκλέτες, ο Obiboi έβαλε τα «χρυσαφικά» του από την Ohlins, με τον δικύλινδριο εν σειρά κινητήρα των Tuono και RS 660 στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Bezzi: «To F66 θα μπορούσε αλήθεια να είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, αν και οι πιο παραδοσιακοί Guzzisti ίσως μπερδευτούν προς στιγμήν, μη βλέποντας τον παραδοσιακό εγκάρσιο V2. Αλλά αν οι μοτοσυκλέτες αυτές φτιάχνονταν, όπως δεν έχουμε καμία αμφιβολία, όπως ξέρει να κάνει η Moto Guzzi, δηλαδή αποτελεσματικές, δυναμικές, και στην απόδοση και στην εμφάνιση, σίγουρα θα μπορούσαν να προσελκύσουν νέους πελάτες, όπως αυτούς που δεν βρίσκουν τα προϊόντα της ελκυστικά.»

Εμάς πάντως δεν μας χάλασε καθόλου το σενάριο: Κλασική σε εμφάνιση μοτοσυκλέτα, με μοντέρνες επιδόσεις και Made in Italy ταυτότητα, βούτυρο στο ψωμί μας!  

 

Πηγή/εικόνες: Oberdan Bezzi

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 14:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon